Mici prostii si experimente cu tara

Mici prostii si experimente cu tara

> Cand a hotarat sa introduca acciza suplimentara la combustibil, toata lumea ii explica domnului Victor Ponta nu doar ca e o masura nepopulara - si drept e ca treaba guvernului nu e sa conduca cu sondajele de opinie in fata - dar ca efectul va fi nesemnificativ in cresterea veniturilor la bugetul de stat.

acum 84 luni (18 May 2015)

>

Cand a hotarat sa introduca acciza suplimentara la combustibil, toata lumea ii explica domnului Victor Ponta nu doar ca e o masura nepopulara - si drept e ca treaba guvernului nu e sa conduca cu sondajele de opinie in fata - dar ca efectul va fi nesemnificativ in cresterea veniturilor la bugetul de stat. Plus ca vom avea cea mai scumpa benzina din Europa, dar asta nu mai e o noutate si pare ca nici motiv de revolta populara nu va fi.

Guvernul PSD a promis autostrazi din acciza si azi ne uitam dupa acestea ca in vorba poetului: le vedem si nu sunt!

A admis si Victor Ponta, intr-un final, acum o saptamana, ca acciza a fost o greseala dar nu ne-a spus si cine plateste. De cand s-a vorbit prima data despre aceasta masura oamenii l-au intrebat pe ministrul Orlando cum se va aplica in situatii in care era evident ca nu se poate aplica. N-a ascultat nimeni intrebarile dar sa mai si raspunda civilizat la ele, asa ca prostia a fost aprobata de urgenta de guvernul mai destept decat bunul simt.

Si ca sa bata recordul la inabilitate, dupa nicio saptamana de la intrarea in vigoare, legea bacsisului se suspenda, intr-o vineri pe seara, cu motivatia ca s-a discutat cu cei care trebuiau sa aplice tampenia iar tampenia s-a dovedit inaplicabila. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro