Michael Douglas sustine ca Val Kilmer are cancer: "Lucrurile nu stau asa bine pentru el"

"De asta nu ati mai auzit atat de multe despre Val in ultima vreme" Michael Douglas a fost invitat la evenimentul "An Evening with Michael Douglas", organizat weekendul trecut la Londra, unde, in cadrul unui interviu in care a facut o serie de precizari legate de starea de sanatate a lui Val Kilmer. Cum s-a descurcat Douglas cu cancerul Desi anuntase in 2010 ca are cancer la gat, Douglas a marturisit ca a fost sfatuit sa nu dezvaluie diagnosticul real - cancer al limbii - din cauza riscurilor generate de aceasta boala, care poate sa cauzeze desfigurari faciale, iar el se afla in acel moment pe punctul de a porni intr-un turneu de promovare a unui film.

acum 63 luni (31 Oct 2016)

"De asta nu ati mai auzit atat de multe despre Val in ultima vreme"

Michael Douglas a fost invitat la evenimentul "An Evening with Michael Douglas", organizat weekendul trecut la Londra, unde, in cadrul unui interviu in care a facut o serie de precizari legate de starea de sanatate a lui Val Kilmer. Astfel, actorul care a suferit de cancer la nivelul limbii, dupa ce, initial, a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu cancer al gatului, a afirmat ca fostul sau coleg de platou sufera, in prezent, de aceasta boala necrutatoare. Una dintre intrebarile discutiei a vizat filmul "The Ghost and the Darkness", turnat in 1996, in care Michael Douglas a jucat alaturi de Val Kilmer, scrie "Daily Mail", care citeaza "The Sun". De asta nu ati mai auzit atat de multe despre Val in ultima vreme", a zis Douglas. Cum s-a descurcat Douglas cu cancerul

Desi anuntase in 2010 ca are cancer la gat, Douglas a marturisit ca a fost sfatuit sa nu dezvaluie diagnosticul real - cancer al limbii - din cauza riscurilor generate de aceasta boala, care poate sa cauzeze desfigurari faciale, iar el se afla in acel moment pe punctul de a porni intr-un turneu de promovare a unui film.

Vorbind despre boala, Douglas i-a spus prezentatorului: "A trebuit sa ma descurc cu chimioterapia, radiatiile, adica o perioada de sapte saptamani plus altele dupa aceea. Eu am fost destul de sincer in legatura cu asta, iar progresiv, in timpul tratamentului, deveneam din ce in ce mai slab si abia puteam sa ma misc".

Kilmer a mai dezmitit astfel de zvonuri

Sugestia facuta de Michael Douglas, potrivit caruia Val Kilmer are cancer, intervine la doar cateva luni dupa ce actorul a negat ca ar fi fost diagnosticat cu aceasta boala, dupa ce a fost vazut cu un tub de traheotomie - un tub inserat in gatul pacientului pentru a-l ajuta sa respire - in octombrie 2015. E complet fals", a scris Val Kilmer pe contul sau de Facebook la acea vreme, neg... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro