Mic-dejun romantic de Sfantul Valentin: clatite, sunca si oua in forma de inima

Mic-dejun romantic de Sfantul Valentin: clatite, sunca si oua in forma de inima

In compozitia obisnuita de clatite, se pot adauga gem de capsuni si cubulete de capsuni proaspete. - recipient din plastic, cu capat subtire, pentru ornat prajituri) poti trasa designul in forma de inima si poti lucra chiar si la interiorul clatitelor-inimioare dupa cum poti vedea in imaginea de mai jos: Foto: aspicyperspective.com Incepi prin a contura clatita, dupa care ii umpli interiorul dupa cum iti dicteaza propria imaginatie.

acum 101 luni (10 Feb 2016)

In compozitia obisnuita de clatite, se pot adauga gem de capsuni si cubulete de capsuni proaspete. Pentru ca acestea sa poata lua mai usor forma de inimioara este insa de preferat gemul, pentru ca aluatul sa fie subtire si usor de modelat. Reteta va deveni astfel o reteta de "clatite de arta", mai exact de clatite in forma de inima pentru Ziua Indragostitilor. - recipient din plastic, cu capat subtire, pentru ornat prajituri) poti trasa designul in forma de inima si poti lucra chiar si la interiorul clatitelor-inimioare dupa cum poti vedea in imaginea de mai jos:

Foto: aspicyperspective.com

Incepi prin a contura clatita, dupa care ii umpli interiorul dupa cum iti dicteaza propria imaginatie.

Pentru a completa micul dejun, poti prepara sunca in cuptor, pe care o poti impaturi tot in forma de inima. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro