"Miau"! O colectie plina de veselie si culoare, la Kids Fashion Week

Intr- o lume in care brandurile isi pierd insemnatatea si oamenii apreciaza unicitatea, autenticul, un festival pentru copii poate fi o rampa de lansare, notorietate a multor branduri romanesti care inca evolueaza, ca si marketing, ca branduri de nisa, fara a fi vizibile.

acum 81 luni (26 Feb 2016)

Sambata si duminica, Bucurestiul va deveni capitala modei pentru copii.

Este vorba despre un eveniment organizat de catre Asociatia Culturala Dominium, impreuna cu Teatrul Excelsior Bucuresti. "Initiativa regizorului si actorului Stelian Milu de a organiza acest eveiment a venit in intampinarea unui gand mai vechi, acela de a continua dezvoltarea brandului Miau cu o linie de copii- Baby Miau. Acesta a fost imboldul pentru a lansa prima colectie pentru copii - Miau by Clara Rotescu, care se va regasi intr-un din Qatar si in Yas Mall din Abu Dhabi, incepand cu luna aprilie. La fel ca si celelalte colectii cu rochii de seara Miau si colectia pentru copii va fi plina de veselie, culoare si rafinament". "Nu este intamplatoare tangenta Teatru de copii / Festival de Moda, de altfel este o continuare fireasca. Cat despre oportunitatea unui astfel de eveniment, este la fel de important ca si un eveniment de proportii Made in Romania. Intr- o lume in care brandurile isi pierd insemnatatea si oamenii apreciaza unicitatea, autenticul, un festival pentru copii poate fi o rampa de lansare, notorietate a multor branduri romanesti care inca evolueaza, ca si marketing, ca branduri de nisa, fara a fi vizibile. Pe de alta parte, odata cu prabusirea pietei europene de pret- a- porter in 2008, o noua industrie a evoluat halucinant: cea a evenimentelor speciale. Conform unor studii din SUA- piata care consuma enorm pe evenimente speciale (cum ar fi nuntile) o parte importanta din aceasta suma se regaseste in vestimentatia pentru copii".

+Nicu Alifantis: "Am picat de doua ori la Conservator, cu nota 1, pe motiv ca ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro