Mi-e pofta sa fac bine! Impreuna construim cea de a treia casa Ronald McDonald

Mi-e pofta sa fac bine! Impreuna construim cea de a treia casa Ronald McDonald

"Sunt mandru sa lucrez pentru o companie care isi asuma o sarcina sociala extrem de importanta si de sensibila, aceea de a purta de grija copiilor aflati in suferinta si de a le oferi posibilitatea de a fi aproape de familiile lor.

acum 108 luni (24 Nov 2014)

Aici, persoane publice alaturi de parteneri, angajati si consumatori McDonald's, au devenit purtatori ai mesajului "Mi-e pofta sa fac bine" si au sustinut cauza Fundatiei Ronald McDonald. Incepand cu acest an, Fundatia strange fonduri pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald.

Clientii restaurantului McDonald's din Piata Romana au avut astfel placerea de a-si comanda produsele preferate de la personalitati publice. Printre vedetele care au ales sa se implice in acesta campanie se numara: Ilie Nastase, Mihai Bobonete, Amalia Nastase, Florin Grozea, Mihai Sturzu, Corina Caragea, Alice Nastase, Neti Sandu, Mirela Vescan, Laurent Tourette, Echipa de baschet de juniori Steaua CSM, Andreea Raducan sau Nicolai Tand.

"Sunt mandru sa lucrez pentru o companie care isi asuma o sarcina sociala extrem de importanta si de sensibila, aceea de a purta de grija copiilor aflati in suferinta si de a le oferi posibilitatea de a fi aproape de familiile lor. Suntem onorati de prezenta si implicarea vedetelor, bloggerilor si presei care au realizat importanta cauzei pentru care lupta in acest an Fundatia si mai ales impactul pe care il au casele Ronald McDonald in viata a mii de familii. Ne bucuram ca am reusit sa oferim o alta voce Fundatiei cu ajutorul lor si le multumim tuturor inca o data pentru implicare si entuziasm", a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald's Romania. Dupa ce anul trecut, prin campania "Mi-e pofta sa fac bine!", Fundatia a dotat spitalul Grigore Alexandrescu cu un computer tomograf performant, cu ajutorul caruia vor putea fi diagnosticati peste 3000 de copii anual, in 2014, Fundatia incepe sa stranga fonduri pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro