"Mi-au pus un drog in bautura, iar un coechipier m-a violat". Noi dezvaluiri despre abuzurile incredibile din sport

Dupa cazul gimnastelor din nationala olimpica a Statelor Unite de la Londra 2012, care au spus ca au fost abuzate de medicul echipei, in prezent inchis pentru acuzatii de pedofilie, un alt caz iese la iveala.

acum 50 luni (28 Nov 2017)

Dupa cazul gimnastelor din nationala olimpica a Statelor Unite de la Londra 2012, care au spus ca au fost abuzate de medicul echipei, in prezent inchis pentru acuzatii de pedofilie, un alt caz iese la iveala. O ancheta a fost deschisa in Austria dupa ce o fosta sportiva a spus ca a fost violata la varsta de 16 ani de o persoana din anturajul sau sportiv.

Nicola Spiess-Werdenigg, acum in varsta de 59 de ani, locul patru in proba de coborare la Jocurile Olimpice de la Innsbruck, din 1976, a declarat pentru presa ca a fost violata.

Spiess-Werdenigg a mai declarat ca in anii '70 in cadrul federatiei de schi din Austria violenta sexuala devenise o obisnuinta si ca agresorii erau antrenori, angajati si colegi. Am mai auzit de un astfel de caz in 2005", a afirmat fosta sportiva pentru "Der Standard". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro