Metodele prin care putem mentine pasiunea vie in dormitor chiar si dupa mai multi ani: sfaturi de la cupluri "cu vechime"

Metodele prin care putem mentine pasiunea vie in dormitor chiar si dupa mai multi ani: sfaturi de la cupluri

Jordan, care are 41 de ani, este impreuna cu sotul ei de 20 de ani. Fiona si Brian, care sunt impreuna de 8 ani in ciuda diferentei destul de mari de varsta dintre ei (15 ani) spun ca un cuplu trebuie sa-si gandeasca viata sexuala doar in functie de propriile sale nevoi si dorinte.

acum 77 luni (3 Jan 2016)

Jordan, care are 41 de ani, este impreuna cu sotul ei de 20 de ani. Intimitatea dintre ei este desavarsita, spune Jordan, pentru ca ei stiu sa comunice, sa faca impreuna lucruri marunte, care ii bucura.

In cele mai intime momente nu trebuie sa fim preocupati ce pozitie sa alegem, ori cum sa facem o impresie deosebita, sa-i asiguram partenerului cat mai multa placere.

Jennifer, care este casatorita de 10 ani cu Brendan, spune ca inainte de a forma un cuplu cu barbatul ei, au fost foarte buni prieteni si discutau inclusiv despre experientele lor sexuale. Chiar si dupa o relatie de 10 ani, stiu sa se simta bine impreuna, pentru ca discuta deschis despre ce vor sa faca si ce nu, care sunt fanteziile lor erotice si vor sa experimenteze mereu ceva nou. Sfatul lui Jennifer este ca fiecare cuplu sa incerce acele lucruri care ii incita pe parteneri, chiar daca poate fi vorba de o ciudatenie: un fetis, un limbaj mai deocheat sau sex intr-un loc inedit. Daca unul este obosit seara si nu are chef de sex, atunci e mai bine sa amane momentul de intimitate pentru a doua zi dimineata.

Fiona si Brian, care sunt impreuna de 8 ani in ciuda diferentei destul de mari de varsta dintre ei (15 ani) spun ca un cuplu trebuie sa-si gandeasca viata sexuala doar in functie de propriile sale nevoi si dorinte. Singurul lucru care conteaza este daruirea si oferirea de iubire, orice alte asteptari si ambitii trebuie sa dispara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro