Metode revolutionare pentru un zambet frumos: implantul dentar care se monteaza in 24 de ore

Metode revolutionare pentru un zambet frumos: implantul dentar care se monteaza in 24 de ore

Dinti noi in 24 de ore Insa chiar si pentru acest impediment, medicina a creat o metoda revolutionara prin care implanturile dentare pot fi montate in maximum 24 de ore. Pretul unei astfel de proceduri se ridica la suma de 2.800 de lei, insa implanturile "fast and fixed" sunt garantate timp de 30 de ani.

acum 81 luni (4 Jan 2017)

Medicii stomatologi explica faptul ca implantul dentar este in realitate o "radacina artificiala" care, in urma unei proceduri, se monteaza direct in mandibula sau maxilar. "Implantul dentar este confectionat din titan si are rolul de a inlocui radacina naturala a dintelui", sustine medicul stomatolog Ionut Leahu, specialist in implantologie orala.

Procedura medicala se realizeaza sub anestezie, montarea efectiva a implantului durand mai bine de o ora. Mai mult, perioada de vindecare si acomodare dureaza intre 3 si 6 luni. Unii pacienti au povestit despre faptul ca organismul lor a respins implantul, in timp ce altii s-au plans de faptul ca procedura este complicata si creeaza un mare disconfort.

De asemenea, procedura nu este dureroasa pentru ca se realizeaza sub anestezie.

Dinti noi in 24 de ore

Insa chiar si pentru acest impediment, medicina a creat o metoda revolutionara prin care implanturile dentare pot fi montate in maximum 24 de ore. "Este o procedura medicala destul de simpla, care se realizeaza foarte usor si intr-un timp foarte scurt. Protezele sunt de calitate germana, iar pacientii care au apelat la aceasta tehnica au fost foarte multumiti", mai spune medicul stomatolog Ionut Leahu, specialist in implantologie orala.

Cel mai mare avantaj al implanturilor dentare aplicate prin tehnologia "fast and fixed" este faptul ca, imediat dupa montare, pacientul poate desfasura activitatile sale obisnuite, fara sa mai fie nevoita sa tina un regim alimentar sau sa aiba nevoie de o perioada de acomodare cu noii dinti. Specialistii recomanda insa pacientilor care apeleaza la aceasta metoda de montare a implanturilor sa fie atenti in privinta periajului si sa foloseasca apa de gura si ata dentara pentru intretinere. Este necesara utilizarea apei de gura, a atei dentare si a unui periaj. De asemenea, se recomanda si vizita medicala la 6 luni", recomanda medicul stom... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro