Metoda prin care soferii de microbuz pacalesc radarele: "Colegu', vezi ca urmeaza un MCV"

Metoda prin care soferii de microbuz pacalesc radarele:

Asta in conditiile in care unul dintre microbuzele cu care ne-am deplasat avea un kilometraj de peste 720.000 de kilometri, fiind intr-o conditie evidenta de degradare.

acum 90 luni (7 Sep 2016)

Fara a incalca explicit nicio lege, reprezentantii mai multor firme de trasport in comun au gasit o modalitate prin care fenteaza aparatele radar ale Politiei Rutiere. Multi dintre operatorii care efectueaza curse interjudetene dinspre Iasi au montat pe masinile scoase la strada statii de emisie-receptie prin intermediul carora soferii se avertizeaza reciproc atunci cand, pe drum, se intalnesc cu un echipaj al Politiei. Mai ales ca, de multe ori, acestia comit si abuzuri atunci cand ne amendeaza pe baza imaginilor de pe radar.

Una dintre rutele pe care microbuzele au montate statii de emisie-receptie este Iasi - Durau. Asta in conditiile in care unul dintre microbuzele cu care ne-am deplasat avea un kilometraj de peste 720.000 de kilometri, fiind intr-o conditie evidenta de degradare.

Potrivit legii, detinerea de aparate anti-radar, la moda pana acum cativa ani, se sanctioneaza cu amenzi ce pot ajunge si pana la 2.000 de lei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro