METEO Vreme anormala in Romania. Unde se anunta 28 de grade, in ce regiuni va ninge, cand revin ploile

METEO Vreme anormala in Romania. Unde se anunta 28 de grade, in ce regiuni va ninge, cand revin ploile

Vantul va fi slab si moderat, cu intensificari in regiunile vestice si nord-vestice, precum si pe litoral, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime se vor situa intre 13 si 28 de grade si cele minime vor fi cuprinse intre 5 si 16 grade.

acum 30 luni (5 Oct 2017)

De joi, vreme se va incalzi usor in toata tara. Innorari se vor semnala ziua in nordul teritoriului, iar noaptea si in vest, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va fi slab si moderat, cu intensificari in regiunile vestice si nord-vestice, precum si pe litoral, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 17 si 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, mai ridicate pe litoral, spre 16 grade.

Firgul pune stapanire vineri pe regiunile din vestul, centrul si nordul tarii, unde va si ploua. Temperaturile maxime se vor situa intre 13 si 28 de grade si cele minime vor fi cuprinse intre 5 si 16 grade.

Sambata si duminica va fi frig in toate regiunile, dar mai accentuat in cele extracarpatice. Cerul va fi noros si temporar va ploua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 20 de grade, iar cele minime se vor situa intre 3 si 17 grade.

Va recomandam si:

Prognoza meteo: un nou val de aer rece loveste Romania. Unde se anunta ploi si lapovita, de cand cresc temperaturile

Prognoza meteo: vine un nou val de frig peste Romania. Cat de cald se anunta in noiembrie si cand loveste gerul cumplit

Prognoza meteo: vara la inceputul toamnei. Cat de cald se face, de cand scad temperaturile si unde lovesc ploile ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro