METEO Se intoarce gerul. Meteorologii au anuntat temperaturi de -25 de grade

METEO Se intoarce gerul. Meteorologii au anuntat temperaturi de -25 de grade

Cum va fi vremea de Revelion si la inceputul anului urmator In zilele de 30 si 31 decembrie, dar si in prima zi a anului 2015 vremea va fi foarte rece, chiar geroasa in cea mai mare parte a regiunilor, fiind anuntate valori termice chiar si de -20 de grade.

acum 71 luni (4 Jan 2015)

Luni, valorile termice vor fi in scadere, indeosebi in cursul noptii, iar vremea va deveni geroasa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 grade in depresiuni si 2 - 3 grade, izolat, in sud si vest, iar cele minime se vor situa, in general, intre -13 si -5 grade. Cerul va fi temporar noros si, mai ales ziua, va ninge local in Moldova, Transilvania si zona de munte. Vantul va avea intensificari in nord-est, centru si sud-vest, iar la munte va sufla tare, viscolind si spulberand ninsoarea. Temperatura maxima va fi de 0...2 grade, iar cea minima, usor mai scazuta fata de noaptea precedenta, se va situa in jurul valorii de -9 grade. Cerul va fi temporar noros si, cu precadere in cursul zilei, va mai ninge slab, pe arii restranse in est, centru si sud, precum si in zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari indeosebi in prima parte a intervalului, in Moldova, Dobrogea, Baragan si zona de munte, unde va mai spulbera zapada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 grade in estul Transilvaniei si 2 grade in Oltenia, iar cele minime se vor situa intre -20 si -10 grade, mai scazute in depresiuni, pana in jurul a minus 25 de grade, dar si mai ridicate, izolat, in sudul tarii, spre minus 8 grade. Cum va fi vremea de Revelion si la inceputul anului urmator In zilele de 30 si 31 decembrie, dar si in prima zi a anului 2015 vremea va fi foarte rece, chiar geroasa in cea mai mare parte a regiunilor, fiind anuntate valori termice chiar si de -20 de grade. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni: valorile termice vor fi apropiate de cele normale, iar cantitatile de precipitatii vor fi in crestere In urmatoarele trei luni regimul termic va fi apropiate de normele climatologice, urmand ca in luna martie sa se inregistreze in unele zone 6 grade Celsius. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro