METEO pentru trei zile: dupa ZILE CALDE de TOAMNA, schimbare BRUSCA. Temperaturile SCAD

METEO pentru trei zile: dupa ZILE CALDE de TOAMNA, schimbare BRUSCA. Temperaturile SCAD

La amiaza vor fi: 20 de grade la Stana de Vale, 18 la Sinaia, Predeal si Paltinis, 15 la Semenic si 13 sus pe Ceahlau. Temperaturile maxime cresc usor, astfel ca trec de 20 grade chiar si in depresiunile transilvane si ajung la 23 de garde la Alba Iulia si Sibiu.

acum 116 luni (29 Sep 2014)

BUCURESTI

Vreme frumoasa si in usoara incalzire si in Bucuresti. Dupa o dimineata racoroasa cu 7...9 grade , pana la amiaza adunam in jur de 25 de grade. La amiaza vor fi: 20 de grade la Stana de Vale, 18 la Sinaia, Predeal si Paltinis, 15 la Semenic si 13 sus pe Ceahlau. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Temperaturile maxime cresc usor, astfel ca trec de 20 grade chiar si in depresiunile transilvane si ajung la 23 de garde la Alba Iulia si Sibiu. Amiaza va asemena uneia de vara in toata regiunea, cu 24....25 de garde, izolat chiar si 26 de garde. Temperaturile maxime mai cresc, astfel ca vor fi 25 de grade la Tulcea si 22 pe litoral, la Constanta.

In Moldova, vreme frumoasa in toata regiuniea, chiar daca in partea de nord vor fi si cativa nori cumulus de vreme buna. Si aici, cu exceptia extremitatii nordice, temperatura la amiaza atinge limita climatologica a unei zilei de vara, 25 de grade. In sudul regiunii va fi putin mai cald, 26 de garde la Focsani si Galati.

VREMEA PE 2 ZILE

Maine cerul va fi variabil, mai mult senin in cea mai mare parte a tarii, iar in nord si nord-est innorarile vor fi temporare. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade in nordul Moldovei si 25 de grade in Muntenia. In conditii de cer mai mult senin, de la cele 10 grade din zori, pana la amiaza mercurul din termometre urca pana la 24...25 de grade. Temporar va ploua slab, in nord, nord-est, centru si la munte si pe arii mai restranse in rest. In aceste conditii, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10...12 in nordul Moldovei si 22 de grade in sud-vest. Cerul va fi acoperit de nori toata ziua si spre seara va ploua. Ziua incepe cu 10...12 grade, iar pana la amiaza nu vor fi mai mult de 20 de grade. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro