METEO Luni si marti vremea va continua sa fie mohorata, insa temperaturile vor fi peste cele normale ale periodei

METEO Luni si marti vremea va continua sa fie mohorata, insa temperaturile vor fi peste cele normale ale periodei

Luni vremea va fi in general mohorata, iar valorile termice se vor situa in marea lor majoritate in jurul celor normale pentru aceasta perioada. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 16 grade, usor mai scazute in jumatatea de nord a Moldovei, iar minimele termice vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade.

acum 63 luni (16 Nov 2014)

Luni vremea va fi in general mohorata, iar valorile termice se vor situa in marea lor majoritate in jurul celor normale pentru aceasta perioada. In zona montana, la peste 1.700 m altitudine, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sudul Banatului si la munte si trecator in Moldova.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 6 si 14 grade, iar cele minime intre 2 si 11 grade, mai scazute in depresiunile intramontane. In Capitala vremea cerul va fi noros, iar pe parcursul zilei temporar va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 10-11 grade, iar cea minima de 6-7 grade. Marti vremea va fi usor mai calda decat in mod obisnuit in a doua decada a lunii noiembrie in aproape toata tara, iar cerul va fi mai mult noros. In vest si in sud-vest pe arii relativ extinse vor fi ploi moderate cantitativ, iar in restul teritoriului local se vor semnala burnite si ploi slabe.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si la munte. Se va semnala ceata, in special in regiunile extracarpatice, in primele ore ale zilei si din nou noaptea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 16 grade, usor mai scazute in jumatatea de nord a Moldovei, iar minimele termice vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade.

Si in Bucuresti vremea va fi mohorata, maximele ajungand pana la cel mult 11 grade. Specialistii spun ca incepand cu 14 noiembrie sunt asteptate local ploi slabe, iar din 17 noiembrie acestea se vor extinde la nivelul intregii tari. Ce temperaturi ne asteapta de Craciun si de Revelion Ne asteapta o iarna blanda, asta pentru ca regimul termic prognozat de meteorologi pentru urmatoarele trei luni este unul apropiat de normele climatologice multianuale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro