METEO: Cum va fi vremea marti si miercuri

Miecuri, gradul de instabilitate atmosferica va fi in diminuare, dar in zonele montane, precum si in regiunile sudice, sud-estice si centrale vor mai fi innorari temporar accentuate, in special in cursul zilei si local se vor semnala averse si descarcari electrice.

acum 39 luni (22 Aug 2016)

In zonele montane, in sudul, centrul si nord-estul tarii si pe arii restranse in restul teritoriului, vor fi averse si descarcari electrice, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM). Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse si descarcari electrice in zonele montane, in sudul, centrul si nord-estul tarii si pe arii restranse in restul teritoriului.

Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si punctiform 35 - 40 l/mp. Intensificari ale vantului se vor semnala local in Moldova si Dobrogea, dar si in timpul averselor, cand trecator pot lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime se vor situa intre 24 si 32 de grade, usor mai ridicate in regiunile estice, iar cele minime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade.

In Capitala, cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, posibil moderate cantitativ, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului, in special ziua.

Miecuri, gradul de instabilitate atmosferica va fi in diminuare, dar in zonele montane, precum si in regiunile sudice, sud-estice si centrale vor mai fi innorari temporar accentuate, in special in cursul zilei si local se vor semnala averse si descarcari electrice. Punctiform se vor cumula cantitati de apa de peste 20 - 25 l/mp si vor fi conditii de grindina.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari, mai ales in prima parte a intervalului, in est, la munte si in extremitatea de nord-vest a teritoriului, dar de scurta durata si in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, mai scazute in zonele depresionare. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro