METEO Cum va fi vremea in primul weekend de toamna

METEO Cum va fi vremea in primul weekend de toamna

Temperaturile maxime, mai ridicate decat cele climatologic normale in prima decada de septembrie, se vor incadra intre 23 si 30 de grade, iar cele minime se vor situa intre 5-6 grade in depresiuni si 20-21 de grade pe litoral.

acum 70 luni (5 Sep 2014)

Sambata, in celelalte regiuni vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari la munte, iar in primele ore local in Muntenia. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 29 de grade, iar cele minime intre 5 si 7 grade in depresiunile intramontane si 19-20 de grade pe litoral. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 13-15 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile vestice, unde izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata. Vantul va fi in diminuare ca intensitate fata de zilele precedente, totusi in zona litoralului se va mentine in general moderat.

Temperaturile maxime, mai ridicate decat cele climatologic normale in prima decada de septembrie, se vor incadra intre 23 si 30 de grade, iar cele minime se vor situa intre 5-6 grade in depresiuni si 20-21 de grade pe litoral. Maximele urcand pana la 27-28 grade, iar minimele vor fi de 16-17 grade. Cum va fi vremea in toate regiunile tarii Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cum va fi vremea pana in luna noiembrie Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) anunta ca in aceasta toamna vom avea parte de temperaturi ridicate in luna septembrie, dar si in prima jumatate a lunii octombrie, insa apoi valorile termice se vor incadra in jurul celor normale ale perioadei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro