Metamorfoze VIP. Operatiile estetice ale femeilor celebre

Metamorfoze VIP. Operatiile estetice ale femeilor celebre

E limpede ca astazi vizite-le la medicul estetician au devenit la Hollywood la fel de firesti precum cele la stomatolog.

acum 81 luni (18 Oct 2017)

E limpede ca astazi vizite-le la medicul estetician au devenit la Hollywood la fel de firesti precum cele la stomatolog. In-tr-un timp obsedat mai mult ca oricand de perfectiune, forme pline si tinerete fara batranete, putine sunt staru-rile care rezista acestei presiuni. Sau poate sunt dintre cele care au apelat la masura decentei in privinta interventiilor si tocmai de aceea multi cred ca au ramas naturale?

Melania Trump

Si Donald Trump e un presedinte operat, asa ca sotia lui de ce ar fi fost altfel? Injectii cu acid hialuronic, botox si o operatie la nas fac ca, la 47 de ani, Prima Doamna a Americii sa fie, in acelasi timp, antipatizata, dar si foarte dorita de multi barbati.

Lara Flynn Boyle

Frumoasa de altadata din serialul Twin Peaks este azi, la doar 44 de ani, cu totul alt om. La toate astea, se adauga anii de alcoolism care au definitivat rezultatul dezastruos. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro