Messi a "turbat": discurs virulent dupa ce echipa nationala a fost demolata in Brazilia

Messi a

Argentina a strans doar doua puncte din ultimele patru meciuri, scotand cate un punct din deplasarile cu Venezuela (2-2) si Peru (2-2). Trebuie sa ne gandim la partida cu Columbia si sa stim ca trebuie sa imbunatatim foarte mult jocul nostru.

acum 70 luni (11 Nov 2016)

Argentina a strans doar doua puncte din ultimele patru meciuri, scotand cate un punct din deplasarile cu Venezuela (2-2) si Peru (2-2). Au urmat esecurile cu Paraguay pe teren propriu (0-1) si dezastrul din Brazilia, in noaptea de joi spre vineri. In zona sud-americana, primele patru clasate vor ajunge la Cupa Mondiala din 2018, iar ocupanta locului 5 va disputa un baraj cu o reprezentanta din Oceania, cel mai probabil Noua Zeelanda.

Chiar daca, in acest moment, Argentina e la un punct distanta de calificarea directa, Messi a tras un puternic semnal de alarma, dupa esecul cu Brazilia. "Mai jos de atat nu putem ajunge, dar doar de noi depinde daca ne vom ridica. Trebuie sa muncim, sa gandim strategic, pentru ca aceasta echipa are jucatori foarte buni. Trebuie sa gandim pozitiv si sa schimbam aceasta situatie de rahat in care ne aflam. Trebuie sa devenim mai puternici si stim ca vom iesi din aceasta situatie. Trebuie sa ne gandim la partida cu Columbia si sa stim ca trebuie sa imbunatatim foarte mult jocul nostru. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro