Mesajul unui tanar din Colectiv, salvat de eroul Claudiu Petre: "Am fost printre ultimii scosi in viata. Nu am cuvinte sa ii multumesc ingerului meu"

Fotograful Claudiu Petre, decorat de Iohannis Dupa tragedia din Colectiv, fotograful si bloggerul Claudiu Petre a fost decorat, alaturi de Adrian Rugina, de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National "Pentru Merit" in grad de Cavaler, in semn de recunostinta pentru curajul si altruismul de care au dat dovada.

acum 60 luni (29 Nov 2015)

"Sunt unul dintre cei salvati de Claudiu! Am fost tras de maini si de geaca... Am aflat ca a murit abia la cateva zile dupa tragedie pe cand ma aflam internat la Spitalul Bagdasar Arseni, de la un prieten comun care a asistat la operatiunea mea de salvare, aratandu-mi-se poza celui care dupa ce a scos-o si pe Flavia Lupu nu s-a mai intors afara. Condoleante familiei!", a scris, pe contul sau de Facebook chitaristul Catalin Scanteie.

Acesta a fost externat in cursul zilei de vineri.

"Sa te externezi, sa pleci acasa, sa fii aproape ok, sa vii la copilul care s-a bucurat sa ma vada, sa schimbi becul la lustra din camera lui, sa ne uitam ce placa video vrea la upgrade si sa stai in haine de casa precum acum aproape o luna...

Fotograful Claudiu Petre, decorat de Iohannis

Dupa tragedia din Colectiv, fotograful si bloggerul Claudiu Petre a fost decorat, alaturi de Adrian Rugina, de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National "Pentru Merit" in grad de Cavaler, in semn de recunostinta pentru curajul si altruismul de care au dat dovada.

Claudiu Petre, fotograf si blogger, a fost dat disparut dupa tragedia din Colectiv, insa a fost gasit 36 de ore mai tarziu, fiind identificat printre cei decedati.

Tanarul s-a intors de doua ori in flacari pentru a-si salva prietenii ramasi in club. Mi-am dat seama ca trebuie sa ma bag undeva, intr-un colt, cat mai jos, ca nu mai respiram normal. M-a luat afara si s-a dus sa mai salveze", a povestit Flavia, prietena tanarului de 36 de ani.

Claudiu Petre a fost scos pe brate din club, in stare de inconstienta si a fost preluat de o ambulanta, iar prietenii nu au stiut ce s-a intamplat si nici la ce spital a fost dus. Ulterior, acestia au postat disperati mesaje pe retelele de socializare, in speranta ca vor da de el. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro