Mesajul transmis de liceana fotomodel acuzata de santaj: "O sa raman marcata de experienta prin care am trecut!"

Mesajul transmis de liceana fotomodel acuzata de santaj:

Acuzata ca a inselat si doua firme De asemenea, sub pretextul ca este o profesoara de dans sportiv, tanara ar fi inselat reprezentantii a doua societati comerciale, sa doneze diferite sume de bani pentru ajutorarea unor copii cu probleme locomotorii. A prezentat pentru creatori de moda celebri Stefania Loredana Diaconescu dorea sa aiba o cariera de fotomodel si chiar a participat la o serie de prezentari de moda.

acum 56 luni (10 Feb 2016)

Aceasta marturiseste ca trece prin momente dificile: "Oameni buni, nu am nimic cu voi sunteti liberi sa ma judecati sa ma criticati sa spuneti ce va trece prin cap! Sunt greselile mele pentru care am platit si o sa raman marcata de experienta prin care am trecut!

Victima acesteia este o fata de 13 ani, eleva la Liceul de Muzica si Arte Plastice, pe care fotomodelul o santaja cu poze compromitatoare sustrase din telefonul mobil. Fotomodelul santajist nu s-a multumit cu atat si i-a cerut si bani, moment in care victima le-a spus parintilor ce se intampla. "Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit faptul ca tanara ar fi santajat o minora, de 13 ani, din municipiul Targu Jiu. Aceasta i-ar fi cerut fetei de 13 ani, in repetate randuri, sa-i dea bani si bijuterii, amenintand ca, in caz contrar ar distribui fotografii cu aceasta, in ipostaze indecente, pe diferite site-uri de socializare. In cursul zilei de ieri, politistii de investigatii criminale au organizat un flagrant pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din localitate, ocazie cu care faptuitoarea a fost surprinsa cand ar fi pretins si ar fi luat 150 lei de la persoana vatamata", se arata intr-un comuicat al Politiei Gorj. Acuzata ca a inselat si doua firme De asemenea, sub pretextul ca este o profesoara de dans sportiv, tanara ar fi inselat reprezentantii a doua societati comerciale, sa doneze diferite sume de bani pentru ajutorarea unor copii cu probleme locomotorii. A prezentat pentru creatori de moda celebri Stefania Loredana Diaconescu dorea sa aiba o cariera de fotomodel si chiar a participat la o serie de prezentari de moda. Aceasta a povestit intr-un interviu ca si-a inceput cariera in urma cu aproximativ patru ani la preselectiile show-lui "Next top model by Catalin Botezatu" si a fost indrumata sa participe la evenimentele desfasurate de Fashion TV. Aceasta se laudat ca a prezentat pentru Doinita Oancea, Catalin Botezatu, Racovizza si a avut chiar si o colaborare cu cantareata Lora. Citeste si ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro