Mesajul sfasietor al unui baietel de 6 ani, pentru mama grav bolnava: "Mami, nu fi trista ca o sa mori, asa o sa scapi de bataile lui tata"

Mesajul sfasietor al unui baietel de 6 ani, pentru mama grav bolnava:

Constient ca mama lui se afla in stare foarte grava, Vasilica, mezinul familiei Bulbuc, o familie sarmana din suburbia Bahnari a municipiului Vaslui, si-a luat mama de mana, in timp ce se afla pe targa de la Ambulanta, si i-a spus: "Mami, nu fi trista ca o sa mori, asa o sa scapi de bataile lui tata.

acum 75 luni (8 Nov 2016)

Constient ca mama lui se afla in stare foarte grava, Vasilica, mezinul familiei Bulbuc, o familie sarmana din suburbia Bahnari a municipiului Vaslui, si-a luat mama de mana, in timp ce se afla pe targa de la Ambulanta, si i-a spus: "Mami, nu fi trista ca o sa mori, asa o sa scapi de bataile lui tata. Cu greu si-au stapanit emotiile cadrele medicale care au condus-o pe tanara de 39 de ani la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui in stare foarte grava.

Impresionata de drama baietelului, asistenta medicala Roxana Radu, de la SAJVaslui, l-a condus pe baietel la magazinul din sat pentru a-si cumpara tot ce isi doreste. In plus, Roxana si-a mobilizat apropiatii pentru a intinde o mana de ajutor celor doi frati batuti de soarta.

Diagnosticata de mai multa vreme cu o hiroza hepatica, starea femeii de 39 de ani s-a agravat in ultima perioada pe fondul lipsei de tratament si a consumului de alcool. Desi era plina de vanatai pe fata, sotul, luat la intrebari de echipajul medical, a invocat ca de fapt femeia ar fi cazut si nu el ar fi agresat-o. Extrem de slabita prezentand o ascita proeminenta, femeia a povestit despre viata chinuita pe care a dus-o de mica, dar si cum si-a inecat amarul in alcool, satula de bataile sotului. Are trei copii: fiica cea mare, minora fiind, s-a casatorit, plecand intr-un alt sat, numai pentru a scapa de viata grea de acasa. Ceilalti doi baieti, de 14 si 6 ani, au fost ajutati de preotul din sat sa invete la o scoala ajutatoare din Vaslui. Luni, baietelul de 6 ani ar fi trebuit sa fie la scoala, tatal insa l-a oprit acasa pentru a merge marti, de Sfintii Mihail si Gavril, la slujba din sat. Banii sunt cheltuiti de tata, de cele mai multe ori, pe alcool. De soarta copiilor, despre conditiile in care traiesc, despre abuzurile din aceasta familie, autoritatile din Vaslui sunt straina.

Apostrofat de cadrele medicale de la Ambulanta, ca ii agraveaza starea sotiei careia ii pr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro