Mesajul sfasietor al tatalui adolescentei ucise in Parcul Copou: "Doamne, imi vreau fetita inapoi"! Criminalul a fost arestat

Mesajul sfasietor al tatalui adolescentei ucise in Parcul Copou:

Vlad G., tatal Dianei, a postat mesajul pe Facebook la o zi dupa ce un licean de 16 ani, Eduard Perju, i-a ucis fiica in Parcul Copou din Iasi.

acum 87 luni (2 Mar 2015)

Vlad G., tatal Dianei, a postat mesajul pe Facebook la o zi dupa ce un licean de 16 ani, Eduard Perju, i-a ucis fiica in Parcul Copou din Iasi.

"Doamne, imi vreau fetita inapoi, Doamne!", a scris Vlad G., primind, la randul sau, zeci de mesaje de sustinere de la apropiatii sai.

In cursul zilei de astazi, 2 martie, Eduard Perju, tanarul care a ucis-o pe Diana a fost prezentat Tribunalului Iasi cu propunere de arestare preventiva. Judecatorii au decis ca baiatul de 16 ani sa petreaca urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor.

Potrivit anchetatorilor, Diana a participat sambata, alaturi de o prietena, la un curs de engleza intensiv, sustinut la Liceul Teoretic "Dimitrie Cantemir" din Iasi, acolo unde minora invata. Dupa curs, adolescenta a fost chemata de Eduard in Parcul Copou, acolo unde baiatul i-a spus ca are o surpriza pentru ea. Suspectul i-a spus tineneri, la un moment dat, ca are o surpriza pentru ea si ea cerut sa se intoarca cu spatele pentru a-i pune un colier la gat. In acel moment, sustin autoritatile, Eduard Perju i-a pus fetei la gat colierul de plastic, care are un mecanism prin care, odata strans, nu mai poate fi desfacut decat daca e taiat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro