Mesajul postat pe Facebook de iubita politistului care si-a pus capat zilelor cu arma din dotare. "Erai un om perfect, un om de aur"

Mesajul postat pe Facebook de iubita politistului care si-a pus capat zilelor cu arma din dotare.

Te rog din tot sufletul sa ma ierti daca te-am suparat vreodata cu ceva, te rog din toata inima sa ma ierti ca nu am fost langa tine, poate daca eram cu tine nu se intampla asta si erai si acum cu noi, erai toata fericirea mea, langa tine imi gasisem in sfarsit linistea, erai un om perfect, un om de AUR, ma bucur ca ai aparut in viata mea, dar azi e cea mai urata zi din viata mea, azi e ziua cand ai plecat de langa mine si m-ai lasat singura, m-ai lasat cu sufletul gol si indurerat.

acum 36 luni (17 Aug 2017)

Andreea Maria, logodnica politistului, a postat un mesaj durerors pe Facebook, dupa ce si-a condus iubituil pe ultimul drum: O sa imi fie dor de tine, puiul meu! Cine o sa ma mai sune, cine o sa imi mai dea mesaj, spune-mi tu, cine? Te rog din tot sufletul sa ma ierti daca te-am suparat vreodata cu ceva, te rog din toata inima sa ma ierti ca nu am fost langa tine, poate daca eram cu tine nu se intampla asta si erai si acum cu noi, erai toata fericirea mea, langa tine imi gasisem in sfarsit linistea, erai un om perfect, un om de AUR, ma bucur ca ai aparut in viata mea, dar azi e cea mai urata zi din viata mea, azi e ziua cand ai plecat de langa mine si m-ai lasat singura, m-ai lasat cu sufletul gol si indurerat. Stiu ca o sa ai grija de mine de acolo de sus. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro