Mesajul politistului Godina pentru americanii suparati ca romanii put: "Go in your mother`s church!"

Mesajul politistului Godina pentru americanii suparati ca romanii put:

Iar politistul umorist isi continua tirada in stilul caracteristic: "In filmarea lor, eu nu am vazut vreo ganganie, insa am putut deduce ca mirosul nu era de levantica, din moment ce insisi sensibilii regizori afirma ca sunt pe drumuri de cateva ore.

acum 95 luni (31 Aug 2016)

"N-am avut de lucru si am citit articolul asta. Nu le place Romania, iar tanti aia striga la final ca vrea sa o taie cat mai repede din tara noastra. E o tara urata, oamenii miros urat, conditiile sunt foarte precare, cearsafurile si pernele sunt slinoase, camera de hotel e plina de ganganii", scrie politistul brasovean pe pagina de Facebook.

Iar politistul umorist isi continua tirada in stilul caracteristic: "In filmarea lor, eu nu am vazut vreo ganganie, insa am putut deduce ca mirosul nu era de levantica, din moment ce insisi sensibilii regizori afirma ca sunt pe drumuri de cateva ore. Sunteti convinsi ca nu de la voi provenea putoarea? Ba chiar spunea o doamna ca trebuie sa recunoastem ca Romania e o tara de lumea a treia cu 90% oameni second hand, lenesi, nespalati, analfabeti, hoti etc. E tara in care avioanele nu au prostul obicei sa aterizeze prin cladiri, dezaxatii nu umbla cu automate prin licee impartind gloante la intamplare, nu prea explodeaza bombite, iar la noi e doar denumirea unei reviste. Pe langa toate astea, faptul ca ma asez in tren langa 'nea Ghita care vine de la camp si nu miroase chiar a Invictus, mi se pare mizilic. Sper ca au plecat astia doi de pe la noi si mai sper ca s-a gasit un roman care sa-i trimita acasuca la ei, spunandu-le o romaneasca englezeasca tradusa ad litteram, fara norme gramaticale: ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro