MESAJUL lui Traian Basescu pentru PSD si PNL: "Apartenenta politica le INTUNECA mintile. Corect este ca nimeni sa nu poarte CATUSE inainte de a fi CONDAMNAT"

MESAJUL lui Traian Basescu pentru PSD si PNL:

Liderul PMP, Traian Basescu, le transmite social-democratilor si liberalilor ca nu este firesc sa se bucure atunci cand unul din tabara adversa este arestat. Deci, din protestul fata de abuzurile la adresa unui om politic, are de castigat de fapt fiecare cetatean", a scris fostul sef al statului.

acum 90 luni (2 Apr 2016)

Liderul PMP, Traian Basescu, le transmite social-democratilor si liberalilor ca nu este firesc sa se bucure atunci cand unul din tabara adversa este arestat. Totodata, fostul presedinte subliniaza ca ar fi corect ca nimeni sa nu poarte catuse inainte de a fi condamnat.

Traian Basescu aminteste pe Facebook ca, nu cu mult timp in urma, pe stadioane, in adunari publice, in Parlament, "mari lideri politici" precum Victor Ponta, Crin Antonescu, Liviu Dragnea, Dan Voiculescu, Alina Gorghiu, pe langa care scancea timid si PDL-ul lui Blaga, instigau multimile USL-iste sa strige "Basescu la puscarie!". Corect insa este ca nimeni sa nu poarte catuse inainte de a fi condamnat", sustine Traian Basescu. Potrivit acestuia, doar niste oameni marunti pot gandi statul de drept si libertatile fundamentale in functie de interese si simpatii politice. Aceste drepturi sunt in primul rand ale voastre si va sunt garantate de Constituie. Ulterior, el a raspuns unui cimentariu, precizand ca arestarea unui simplu cetatean trece neobservata, spre deosebire de cea a unui politician care "aduce glorie" procurorului.

"Un politician are in plus notorietate, de aceea, daca este plimbat cu catuse, aduce glorie procurorului. In timp ce arestarea unui simplu cetatean, necunoscut, trece neobservata, deci mai putin importanta pentru cei dornici de a-si face imagine. De aceea, este important sa luam atitudine acolo unde gestul nostru conteaza, pentru ca este vizibil. Deci, din protestul fata de abuzurile la adresa unui om politic, are de castigat de fapt fiecare cetatean", a scris fostul sef al statului. Coroane de 7.000 de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro