Mesajul lui Nicusor Constantinescu la iesirea de la Rahova: Haideti sa incetam cu arestarile astea

Mesajul lui Nicusor Constantinescu la iesirea de la Rahova: Haideti sa incetam cu arestarile astea

"Haideti sa incetam cu arestarile astea, sa incepem si noi o chestiune de normalitate, nu o chestiune in care sa ne arestam unii pe altii preventiv si pana la urma sa constatam ca de fapt nu-i condamnat nimeni din pacate", a tinut sa puncteze presedintele suspendat al CJ Constanta.

acum 112 luni (6 Dec 2014)

Presedintele suspendat al CJ Constanta a vorbit si faptul ii este foarte greu sa explice in aceste momente si pe scurt prin ce a trecut in SUA, unde a suferit interventii chirurgicale pentru cancer, avand si complicatii

In plus, a precizat ca atunci cand SUA au refuzat extradarea sa, el a venit "pe propria raspundere" si "nesilit de nimeni in Romania" ca sa fie judecat. "Dupa cum ati vazut, arestat 30 de zile, astazi e a 30-a zi si nu as dori nimanui sa treaca prin ce am trecut eu, stiind ca sunt nevinovat, dovada ca inclusiv astazi, si pe 26 noiembrie la Curtea de Apel Bucuresti, am fost eliberat pentru lipsa de probe, nu e nicio proba impotriva mea", a mai spus Nicusor Constantinescu.

Fiind intrebat de conditiile din penitenciar, Constantinescu a raspuns ca sunt "destul de proaste" si a adaugat ca la spital au fost "ceva mai bune", pentru ca "sunt mai putini in camera, sunt trei - patru maxim".

"Haideti sa incetam cu arestarile astea, sa incepem si noi o chestiune de normalitate, nu o chestiune in care sa ne arestam unii pe altii preventiv si pana la urma sa constatam ca de fapt nu-i condamnat nimeni din pacate", a tinut sa puncteze presedintele suspendat al CJ Constanta. De asemenea, el este cercetat sub control judiciar in dosarul in care este judecat pentru ca nu s-a supus controlului Curtii de Conturi, decizia fiind luata de Curtea de Apel Bucuresti, care i-a admis, in 26 noiembrie, o contestatia la masura arestarii, dispusa initial si in acest dosar. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro