Mesajul lui Neymar pentru fanii Barcelonei dupa ce a plecat la PSG

Mesajul lui Neymar pentru fanii Barcelonei dupa ce a plecat la PSG

Am facut parte dintr-un atac cu Messi si Suarez care a facut istorie, castigand tot ce putea un atlet sa cucereasca, traind momente de neuitat, traind intr-un oras care este mai mult decat un oras - este o patrie, iubesc Barcelona si iubesc Catalunya. Contez pe sustinerea tuturor celor care ati fost alaturi de mine din 2009, fani, prieteni, profesionisti care au fost alaturi de mine si familia mea, care a suferit foarte mult din cauza unor probleme aparute de-a lungul carierei mele.

acum 38 luni (5 Aug 2017)

De unele avem noi parte, iar altele sunt rodul deciziilor noastre, care pastreaza lumina care lumineaza cariera noastra, care este intensa, dar scurta. Imi asteptam randul sa joc la un club care este mai mult ca un club. Am avut onoarea sa joc cu cel mai bun atlet pe care l-am vazut in viata mea si sunt sigur ca nu voi mai vedea pe nimeni altcineva precum el cat voi trai.

Am facut parte dintr-un atac cu Messi si Suarez care a facut istorie, castigand tot ce putea un atlet sa cucereasca, traind momente de neuitat, traind intr-un oras care este mai mult decat un oras - este o patrie, iubesc Barcelona si iubesc Catalunya. Dar sunt un atlet si am nevoie de provocari si, pentru a doua oara in viata mea, il voi contrazice pe tatal meu. Tata, iti inteleg si iti respect opinia, dar decizia mea a fost luata si iti cer sa ma sprijini asa cum ai facut mereu.

Barcelona si Catalunya vor fi mereu in inima mea, dar am nevoie de noi provocari. Am acceptat propunerea Parisului pentru a incerca sa obtin lucruri noi si sa ajut clubul sa castige titlurile pe care publicul le doreste. Mi-au prezentat un plan pentru cariera mea si m-am simtit pregatit de aceasta provocare.

Multumesc minunatului public blaugrana si pentru tot ce am invatat alaturi de acesti mari atleti cu care am avut sansa sa impart vestiarul. Parisul va fi casa mea in urmatorii ani si voi munci din greu pentru a onora toata increderea pe care si-au pus-o in fotbalul meu. Contez pe sustinerea tuturor celor care ati fost alaturi de mine din 2009, fani, prieteni, profesionisti care au fost alaturi de mine si familia mea, care a suferit foarte mult din cauza unor probleme aparute de-a lungul carierei mele.

Este o decizie foarte grea, dar am luat-o cu maturitatea acumulata in acesti 25 de ani de viata. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va protejeze!" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro