Mesajul lui Iohannis de Revelion: "As vrea ca de acum inainte sa nu fie nevoie de zile speciale pentru incredere si speranta"

Mesajul lui Iohannis de Revelion:

Klaus Iohannis le-a urat romanilor Sarbatori fericite si sa transforme 2015 intr-un an al schimarii. Catre cei mai tineri, catre cei care prin munca si initiativa lor duc Romania inainte.

acum 65 luni (31 Dec 2014)

Klaus Iohannis le-a urat romanilor Sarbatori fericite si sa transforme 2015 intr-un an al schimarii.

"Incheiem un an care ne-a adus provocari si schimbari. Incepem un an nou in care vom construi temeinic pentru ca speranta sa devina realitate. Avem mai multa incredere si speranta in viitor. Lasam mai departe ce ne desparte si pastram ce ne uneste", a adaugat acesta.

"Gandul meu se indreapta catre voi toti, concetatenii mei de pretutindeni. Catre cei mai tineri, catre cei care prin munca si initiativa lor duc Romania inainte. Catre parintii si bunicii nostri care ne-au croit un drum in viata. Catre cei care slujesc sub drapelul nostru si al aliatilor. Si pentru cei pentru care Romania inseamna acasa. As vrea ca de acum inainte sa nu fie nevoie de zile speciale pentru incredere si speranta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro