Mesajul fostei profesoare a tinerei romance care a fost ucisa in Bruxelles cu 50 lovituri de cutit: "Cat de bolnava este societatea din care cu totii facem parte"

Mesajul fostei profesoare a tinerei romance care a fost ucisa in Bruxelles cu 50 lovituri de cutit:

Acum stau sa ma intreb, si va intreb si pe voi, cat de mult constientizam cat de bolnava este societatea din care cu totii facem parte. Poate sistemul de invatamant romanesc ar trebui sa beneficieze de mai multe programe de consiliere si psihologi foarte buni.

acum 58 luni (3 Jun 2018)

Mesajul profesoarei este o replica data celor care o incrimineaza pe Laura, pentru ca, potrivit unor publicatii din Belgia, aceasta practica prostitutia in apartamentul in care a fost gasita decedata. Autorul crumei, un tanar de 24 de ani, a fost arestat. Dincolo de aparente Sunt deja destule zile de cand Laura, o fiica, a trecut in nefiinta intr-un mod cel putin barbaric. Nu pretind sa o fi cunoscut-o foarte bine, i-am fost doar profesor, dar am avut cateva ocazii de a vorbi cu ea, si am vorbit. Acum stau sa ma intreb, si va intreb si pe voi, cat de mult constientizam cat de bolnava este societatea din care cu totii facem parte. Poate sistemul de invatamant romanesc ar trebui sa beneficieze de mai multe programe de consiliere si psihologi foarte buni. Poate parintii ar trebui sa fie mai comunicativi, sau dimpotriva, mai nepermisivi. Poate societatea romaneasca ar trebui sa fie mai lipsita de prejudecati si mai volitiva. Pentru ca societatea din care fac parte ii judeca in cel mai crud mod posibil! Si cum bine stim toate, nu exista durere mai mare pentru o mama ca atunci cand isi pierde propriul copil. Nu credeti ca ar trebui sa empatizam, trecand peste toate judecatile si prejudecatile? Treceti dincolo de aparente si simtiti durerea si neputinta! Aceasta a fost un elev de exceptie, cu rezultate foarte foarte bune la invatatura, fiind premianta a unui concur national de eseuri. Laura a mers, dupa absolvirea Colegiului National "Tudor Arghezi" din Targu Carbunesti la Universitatea din Petrosani, iar anul trecut a abandonat studiile si a plecat in Belgia cu prietenul sau. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro