Mesajul dureros al tinerilor plecati din Valeni pentru banda de violatori: "Ne-ati tras o palma peste fata tuturor vasluienilor si moldovenilor, in general!"

Mesajul dureros al tinerilor plecati din Valeni pentru banda de violatori:

Cad primele capete in urma anchetei care-i vizeaza pe magistrati Institutiile statului, medicul si preotul trebuie sa condamne violul Magistratii care i-au pus in libertate pe violatorii din Vaslui, cercetati disciplinar Eleva din Vaslui, sechestrata si violata de sapte indivizi la intoarcerea de la scoala Dezvaluiri cutremuratoare in cazul elevei din Vaslui, violata de sapte tineri: abuzata pana la lesin, stropita cu alcool si iarasi batjocorita Gest incalificabil al unuia dintre cei 7 violatori din Vaslui, judecati in libertate dupa ce au violat o eleva pana la lesin: "O sa dau eu cu masina peste voi" Scrisoare deschisa adresata de ONG-uri presedintelui Iohannis si ministrului Justitiei, in cazul eliberarii celor 7 tineri care au violat o eleva din Vaslui CSM si Parchetul General, solicitate sa verifice legalitatea eliberarii celor sapte violatori din Vaslui.

acum 59 luni (30 Jul 2015)

"Nu degeaba ne arata toata tara cu degetul!". Asa incepe unul dintre mesajele tinerilor originari din Valeni, localitatea celor sapte barbati din judetul Vaslui care au batjocorit o eleva pana la lesin.

Mutati de ani din comuna, fostii locuitori din Valeni au reactionat pe retelele de socializare, condamnand deopotriva fapta violatorilor, dar si pe sustinatorii care i-au incurajat in tot acest timp. Sunt plecata din Valeni de la 18 ani, nu am avut parte de vreo agresiune vreodata. Dar, daca chiar exista oameni care sustin sapte violatori care au chinuit un suflet, asta e grav!", este mesajul public transmis de o tanara din Valeni, stabilita in Reghin.

Ana-Maria Molnar isi continua scrisoarea postata pe un grup virtual dedicat celor originari din Valeni:

"Nu degeaba ne arata toata tara cu degetul! Nu trebuie sa mai argumentez ca putea fi si o prostituata de meserie acea fata, dar, in momentul in care a fost fortata, atunci viol se cheama!".

In opinia tinerei din Valeni stabilite in Reghin, violul e crima si se pedepseste cu inchisoarea:

"Daca sunt persoane care sustin ca au fost cinci minute de placere, sunt clar bolnave mintal. E rusinos, frustrant si dureros cand esti luat la intrebari din cauza unor persoane care nu constientizeaza ca promoveaza violul".

Mesajul tinerei este sustinut si de alte persoane plecate din Valeni, care se declara consternate ca satul lor a ajuns rusinea Romaniei, din cauza celor sapte violatori si ai sustinatorilor acestora. Nu zic rusine pentru parinti, ei pot face ce vor, dar cred ca justitia va face dreptate si mai stiu ca avocata fetei este o persoana careia ii place dreptatea, asa ca sper sa se faca!", le-a transmis Marta Vacarciuc, stabilita in Franta, fostilor ei consateni. Tinerii originari din Valeni sunt convinsi ca revolta in randul opiniei publice a fost starnita tocmai de oamenii care i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro