Mesajul dur al unei supravietuitoare din Clubul Colectiv: "Nu exista niciun plan de sprijinire a victimelor din Colectiv "

Mesajul dur al unei supravietuitoare din Clubul Colectiv:

Pe 30 octombrie 2015, in Clubul Colectiv de la Bucuresti un incendiu de proportii zdruncina din temelii intreaga Romanie. In cazul meu, desi am o scrisoare din partea medicilor englezi, adresata colegilor de la spitalul care m-a transferat acolo, in speta Elias, acestia s-au comportat glacial (asa cum o fac ei de obicei), simtindu-se probabil scosi de sub vizorul presei.

acum 93 luni (20 Dec 2015)

Pe 30 octombrie 2015, in Clubul Colectiv de la Bucuresti un incendiu de proportii zdruncina din temelii intreaga Romanie. Sute de tineri au fost grav raniti din cauza focului, iar alti 60 au murit ca urmare a tragediei. Clipele de groaza au fost traite si de Corina Gabriela Ionita, din judetul Ialomita. Tanara a suferit arsuri pe 40 % din suprafata corpului si a fost internata la Spitalul Elias din Bucuresti. Pe site-ul de socializare Facebook apropiatii Corinei au demarat o ampla campanie umanitara prin care semenii tinerei cu suflet mare au fost rugati sa o ajute. Sprijinul pe care oamenii i l-au oferit Corinei a fost de un real ajutor. Pe data de 21 noiembrie, aflata inca la spitalul din Marea Britanie, Corina posta pe internet urmatorul mesaj: "Va iubesc, dragii mei. Azi 21 noiembrie, este prima zi in care intru pe Facebook, prima in care va scriu cu mana mea, bine, cu degetul meu, singurul nebandajat. Sunt coplesita, nu stiu ce sa va spun, stiu ca ati fost cu totii alaturi de mine, ca sunteti in continuare... Indignarea victimelor La aproape doua luni distanta de la cumplitul incendiu, tanara revine in spatiul virtual cu un nou mesaj. In cuvintele postate pe reteaua de socializare, Corina vorbeste despre o realitate cruda. Randurile scrise de Corina scot in evidenta faptul ca atat ea, cat si celelalte victime care au scapat cu viata din flacarile care au distrus Clubul Colectiv nu sunt sprijinite pentru a reveni la o viata normala. In cazul meu, desi am o scrisoare din partea medicilor englezi, adresata colegilor de la spitalul care m-a transferat acolo, in speta Elias, acestia s-au comportat glacial (asa cum o fac ei de obicei), simtindu-se probabil scosi de sub vizorul presei. Cititi si: Peste 60 de biserici din Ialomita i-au sustinut cauza Corinei Gabriela Ionita, tanara ranita in Clubul Colectiv Mesajul tinerei din Ialomita ranite in Clubul Colectiv: "Va iubesc, dragii mei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro