Mesajul Carrefour dupa ce un client a cumparat cirese a caror coaja "nu se recomanda pentru consum"

Mesajul Carrefour dupa ce un client a cumparat cirese a caror coaja

Te asiguram ca produsul nu reprezinta niciun pericol pentru consumul uman si respecta in totalitate standardele de calitate prevazute de lege, conform declaratiei de conformitate provenita de la furnizor.

acum 21 luni (7 May 2018)

"Stie cineva daca exista si cutit special pentru aceasta operatiune de indepartare a cojilor la cirese?", se intreba, mai in gluma, mai in serios, Augustin Katea.

Lantul de magazine a raspuns in cateva zile sustinand ca s-a sesizat in aceasta problema si a retras produsul de pe raft. Ne-am adresat furnizorului pentru informatii suplimentare care ne-a transmis urmatoarele: din cauza unei regretabile erori umane, informatiile de pe etichetele produsului erau gresite, operatorul furnizorului insarcinat cu tiparirea lor folosind un alt sablon de etichete, destinat unui produs de citrice. Te asiguram ca produsul nu reprezinta niciun pericol pentru consumul uman si respecta in totalitate standardele de calitate prevazute de lege, conform declaratiei de conformitate provenita de la furnizor. Ne cerem scuze pentru incident si te asiguram ca acesta este un caz izolat, importanta pe care o acordam afisarii corecte a etichetelor aplicate pe produse fiind foarte mare. Te asiguram ca pentru noi siguranta clientilor nostri si respectarea standardelor de calitate pentru produsele comercializate sunt prioritare si reprezinta preocuparile noastre permanente. Comerciantii romani sunt obligati de ceva timp sa puna un afis langa citrice, cu un avertisment extrem de important: "coaja nu este recomandata consumului uman". Cu o jumatate de an in urma, Ministrul Agriculturii a dispus intensificarea controalelor in piete, supermarketuri si la toate punctele de desfacere a citricelor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro