Mesajul batausului Sorin Palesica, la un an de la scandalul infiorator din Straja. Ce promisiune "solemna" a facut omul care a snopit in bataie trei tineri

Mesajul batausului Sorin Palesica, la un an de la scandalul infiorator din Straja. Ce promisiune

Sorin Palesica a fost imobilizat de jandarmi si politisti, dupa ce a batut trei oameni, iar in final a fost retinut si arestat preventiv."Jandarmii montani l-au incatusat pe agresor si l-au condus la sediul Postului de jandarmi din statiune, unde l-au sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 1.000 lei, in conformatate cu Legea 61/1991. "Instanta a obligat cele trei parti vatamate la plata cheltuielilor judiciare de 285 de lei de catre Lucian Clondireanu, si a cate 350 de lei, de catre Miruna Inel si Cornel Toma Dinu", informa Judecatoria Petrosani.

acum 38 luni (6 Feb 2017)

Sorin Palesica (34 de ani) a petrecut doua luni in arest preventiv dupa ce a facut knock-out, cu pumnii, trei tineri intr-un club din Statiunea Straja. Una dintre victime a fost o tanara salvamontista, Miruna Inel, iar imaginile video din club, care au surpirns incidentele, au starnit numeroase reactii de revolta din partea romanilor.

A trecut un an de la scandalul provocat de recidivistul Sorin Palesica, timp in care acesta a petrecut doua luni in arest preventiv, iar victimele sale si-au retras plangerile si au fost puse sa plateasca despagubiri. A publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care marturiseste urmatoarele: "Anul acesta ma voi andragosti (n.r.

Filmul scandalului

In noaptea de sambata spre duminica, 7 februarie 2016, Sorin Palesica a batut crunt mai multe persoane intr-un local din Straja. Ulterior, Palesica a declarat ca ar fi fost injurat de aceasta. Iar scenele infioratoare inregistrate de camerele video instalate in local au avut loc sub privirile unui jandarm impasibil, asezat la masa alaturi de infractorul Palesica. Jandarmul se afla in timpul sau liber, au transmis reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Hunedoara, in prima reactie dupa publicarea inregistrarilor din local. Sorin Palesica a fost imobilizat de jandarmi si politisti, dupa ce a batut trei oameni, iar in final a fost retinut si arestat preventiv."Jandarmii montani l-au incatusat pe agresor si l-au condus la sediul Postului de jandarmi din statiune, unde l-au sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 1.000 lei, in conformatate cu Legea 61/1991. Apoi, jandarmii montani au predat agresorul Politiei municipiului Lupeni", informa Inspectoratul de Jandarmi al Judetului Hunedoara. "Iti dau somn, bulangiule, hai sa ne batem", i-a strigat unuia dintre politisti, potrivit inregistrarilor video de la locul faptei. "Politistii l-au identificat pe prezumtivul autor al agresiunii, un barbat in varsta de 33 d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro