Mesajele vedetelor dupa atacurile teroriste de la Londra: "Trebuie sa ramanem impreuna, sa nu lasam asta sa ne dezbine"

Sapte persoane au fost ucise dupa ce un microbuz de culoare alba a lovit mai multi pietoni in apropierea statiei London Bridge, apoi trei barbati au coborat din masina injunghiind mai multe persoane in zona Borough Market. Politia metropolitana a difuzat pe retelele de socializare, in urma atacului de sambata noapte, o imagine-mesaj prin care indeamna oamenii, in cazul unui atentat, sa fuga, sa se ascunda si sa anunte autoritatile.

acum 76 luni (4 Jun 2017)

Sapte persoane au fost ucise dupa ce un microbuz de culoare alba a lovit mai multi pietoni in apropierea statiei London Bridge, apoi trei barbati au coborat din masina injunghiind mai multe persoane in zona Borough Market.

In primele ore ce au urmat atacului, mai multi actori si muzicieni au transmis mesaje de sustinere si de afectiune.

"Ruga pentru Londra", este mesajul care se regaseste pe conturile Arianei Grande, ale lui Demi Lovato si Joe Jonas.

Actorul Tom Holland a scris: "Inima mea este alaturi de toata lumea din Londra, in aceasta seara.

Cantareata Ellie Goulding a scris pe contul sau de Twitter: "Serviciile de urgenta au facut o munca incredibila.

Praying for London ?-- Ariana Grande (@ArianaGrande) June 4, 2017

"Ai grija de tine, Londra, in seara asta. Thinking of you Gx-- Gordon Ramsay (@GordonRamsay) June 3, 2017

Fiica presedintelui Statelor Unite, Ivanka Trump, a transmis si ea un mesaj, spunand ca se roaga pentru Londra. #londonbridge-- Ivanka Trump (@IvankaTrump) June 4, 2017

Actrita britanica Rebecca Mader a catalogat incidentul drept "un cosmar", in timp ce top-modelul Cara Delevigne a spus ca este "mai mult decat tragic". "Trebuie sa ramanem impreuna si sa nu lasam asta sa ne dezbine".

Miliardarul Richard Branson, Maria Shriver, fosta sotia a lui Arnold Schwarzenegger, actorul Alan Alda si producatorul TV Simon Cowell sunt, de asemenea, alaturi de londonezi.

Politia metropolitana a difuzat pe retelele de socializare, in urma atacului de sambata noapte, o imagine-mesaj prin care indeamna oamenii, in cazul unui atentat, sa fuga, sa se ascunda si sa anunte autoritatile. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro