Mesajele postate de prietenii tanarului decapitat de tren: "Sfasietor. Ti-am vazut bunatatea in suflet. Imi pare rau pentru tot"

Mesajele postate de prietenii tanarului decapitat de tren:

Imi pare rau pentru tot si ca nu ti-am putut fi alaturi si ca nu am reusit sa te ajut sa il cunosti cu adevarat pe Dumnezeu ,sa gasesti acea pace si dragoste ,acea siguranta de care aveai nevoie....sper ca din acest soc ce ni l-ai lasat.. si sa remarce faptul ca suntem atat de trecatori si ca viata nu sta in mana noastra..ci doar decizia pe cine vrem sa urmam si unde vrem sa ajungem la capatul acestei vieti....Suflet minunat..

acum 82 luni (4 Sep 2017)

In noapte de joi spre vineri, oradeanul Raul Popus, un tanar de 16 ani, a murit dupa ce a fost decapitat de trenul Oradea-Cluj.

Mecanicul a observat intentia adolescentului, care si-ar fi pus capul pur si simplu pe sinele de cale ferata, dar nu a mai putut face nimic. La fata locului a sosit un echipaj medical de urgenta, care insa nu a putut decat sa constate decesul tanarului. Ai fost un coleg super , mereu cu zambetul pe buze o sa imi lipsesti. Suflet drag.., imi pare rau ca ai ales aceasta cale ..ai fost un coleg super si un prieten adevarat si daca nu prea am tinut legatura, mai deloc.. Imi pare rau pentru tot si ca nu ti-am putut fi alaturi si ca nu am reusit sa te ajut sa il cunosti cu adevarat pe Dumnezeu ,sa gasesti acea pace si dragoste ,acea siguranta de care aveai nevoie....sper ca din acest soc ce ni l-ai lasat.. ,multe persoane, prieteni de ai tai, sa isi schimbe directia pe aceasta cale si sa-l urmeze pe Dumnezeu, sa incerce sa Il cunoasca.. si sa remarce faptul ca suntem atat de trecatori si ca viata nu sta in mana noastra..ci doar decizia pe cine vrem sa urmam si unde vrem sa ajungem la capatul acestei vieti....Suflet minunat.. Nu as fi crezut niciodata ca el, Raul ar putea face un astfel de gest! Dumnezeu sa fie alaturi de familia indurerata!", este mesajul lui Anne-Mari.

Tanarul nu a lasat un bilet de adio, anchetatorii urmand sa stabileasca ce l-a determinat sa recurga la acest gest. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro