Mesajele dintre Kate Del Castillo si "El Chapo", facute publice de presa mexicana: "Sunt foarte tulburata de povestea noastra"

Mesajele dintre Kate Del Castillo si

Vei vedea atunci cand vei veni", i-a raspuns "El Chapo", sub pseudonimul "Papa", pe 26 septembrie, la doua luni dupa evadarea sa spectaculoasa din inchisoarea de maxima securitate Altiplano, situata in apropiere de Ciudad de Mexico. Pe 23 octombrie, "El Chapo", in varsta de 61 de ani, a felicitat-o pe Kate cu ocazia implinirii a 43 de ani.

acum 98 luni (14 Jan 2016)

Actrita Kate Del Castillo, celebra in Mexic pentru rolul unui lider de cartel de droguri in telenovela "Regina Sudului", a intermediat intalnirea dintre "El Chapo" si actorul american Sean Penn. Baronul drogurilor dorea ca actrita sa-l ajute sa faca un film despre viata sa, a declarat Sean Penn intr-un articol publicat sambata trecuta de Rolling Stone. Inainte si dupa aceasta intalnire foarte controversata, actrita si traficantul de droguri si-au trimis scrisori si SMS-uri cu continut amoros, pe care presa mexicana le-a dezvaluit miercuri.

"Voi aduce tequila mea pentru a o imparti cu tine, pentru ca acesta este unul dintre visurile mele", ii scria actrita baronului cu cateva saptamani inainte de intalnire, declarandu-se nerabdatoare sa-l vada "pe viu". Vei vedea atunci cand vei veni", i-a raspuns "El Chapo", sub pseudonimul "Papa", pe 26 septembrie, la doua luni dupa evadarea sa spectaculoasa din inchisoarea de maxima securitate Altiplano, situata in apropiere de Ciudad de Mexico. Kate Del Castillo, alintata cu apelativul "Frumusete", ii scrie din nou: "Trebuie sa recunosc ca este pentru prima data cand ma simt protejata cu adevarat.

"El Chapo" catre Kate: "Eu sunt mai tulburat decat tine"

Dupa intalnirea din jungla, actrita ii scrie pe 10 octombrie: "De cand te-am vazut nu dorm prea mult. "Eu sunt mai tulburat decat tine de aceasta poveste", ii raspunde din nou "El Chapo", casatorit deja cu o fosta regina a frumusetii cu care are doi copii gemeni. Pe 23 octombrie, "El Chapo", in varsta de 61 de ani, a felicitat-o pe Kate cu ocazia implinirii a 43 de ani.

Conversatiile dintre actrita si traficantul de droguri, interceptate de autoritatile mexicane, fac deliciul presei din Mexic. Actrita s-a aratat deranjata de acest fapt si a promis ca va prezenta in curand versiunea sa.

Atras de actrita, "El Chapo" parea sa nu stie cine e Sean Penn, potrivit unei discutii dintre interlop si avocatul sau, obligat sa-i enumere cat... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro