Mesajele de incurajare pentru fata violata din Vaslui continua: "Cei 7 s-au amuzat de suferinta ei. Daca ar fi fost sora fiecaruia dintre ei ce-ar fi facut?"

Mesajele de incurajare pentru fata violata din Vaslui continua:

"Adevarul" va prezinta alte cateva dintre mesajele pe care oamenii impresionati de cazul elevei violate le-au lasat pe pagina de Facebook a ziarului si in rubrica Comentarii de pe site-ul adevarul.ro. In timp ce eleva de 18 ani din Vaslui continua sa traiasca cosmarul inceput in noiembrie anul trecut, fiind supusa acum si unei campanii de denigrare pornite in spatiul public de cei sapte violatori si de apropiatii lor din comuna vasluiana Valeni, violatorii se bucura de libertate. Cred ca singurul lucru care ar face-o pe aceasta fata sa mai aiba o sansa in viata si in afara de asta sa mai fie capabila sa treaca peste acest eveniment este sa iesim in strada si sa ii aratam ca o sustinem si ca ii condamnam po cei responsabili de tragedia ei!

acum 100 luni (24 Jul 2015)

"Adevarul" va prezinta alte cateva dintre mesajele pe care oamenii impresionati de cazul elevei violate le-au lasat pe pagina de Facebook a ziarului si in rubrica Comentarii de pe site-ul adevarul.ro. Incepand de luni, 20 iulie, cotidianul "Adevarul" si site-ul www.adevarul.ro desfasoara o campanie ampla in jurul acestui caz, pe care jurnalistii nostri l-au prezentat in repetate randuri, din noiembrie anul recut, atunci cand s-a petrecut tragedia.

In timp ce eleva de 18 ani din Vaslui continua sa traiasca cosmarul inceput in noiembrie anul trecut, fiind supusa acum si unei campanii de denigrare pornite in spatiul public de cei sapte violatori si de apropiatii lor din comuna vasluiana Valeni, violatorii se bucura de libertate.

Va invitam pe toti cititorii "Adevarul" sa-i transmiteti un mesaj de sustinere tinerei din Vaslui, folosind hashtag-ul ?#?violulecrima?. Noi ne vom asigura ca mesajele voastre vor ajunge la ea, iar o parte din ele vor fi publicate pe adevarul.ro si in editia tiparita a ziarului.

Va prezentam mai jos alte cateva mesaje ale cititorilor nostri transmise dupa publicarea oribilului caz de la Vaslui:

Stefan Sebastian Albert Lupu: Buna ziua! Cred ca singurul lucru care ar face-o pe aceasta fata sa mai aiba o sansa in viata si in afara de asta sa mai fie capabila sa treaca peste acest eveniment este sa iesim in strada si sa ii aratam ca o sustinem si ca ii condamnam po cei responsabili de tragedia ei!

So Rin: Indiferent ce ar spune cei ce o denigreaza, fata aceea de 18 ani nu are nicio vina pentru ce i s-a intamplat. Sunt sigur ca toate cele spuse despre ea sunt minciuni, dar si daca ar fi ultimul om, si daca ar fi avut relatii cu mii de barbati, tot nu merita asa ceva. Pentru viol nu exista nici o scuza, iar in acest caz trebuie adaugate condamnari pentru lipsire de libertare si tortura, sub 10 ani nu au voie sa scape!! Iar familia fetei ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro