Mesajele de groaza cu care un temut interlop isi ameninta fosta sotie. Ce pedeapsa a primit Cristian Litera

Mesajele de groaza cu care un temut interlop isi ameninta fosta sotie. Ce pedeapsa a primit Cristian Litera

Curtea de Apel Alba Iulia l-a condamnat la opt luni si 13 zile pe Cristian Litera, intr-un dosar in care a fost judecat pentru amenintare si loviri si alte violente, fata de sotia si cumnata sa. "Inculpatul Simota Alin l-a recrutat in folosul sau pe Litera Constantin Cristian, deoarece dorea sa profite de pe urma acestuia, mai precis de renumele pe care si l-a facut in din judetul Hunedoara, unde era cunoscut ca autorul primului jaf armat, persoana din anturajul gruparii infractionale Spuma si Bibanul, pentru a rezolva in afara legii cu ajutorul acestuia si a persoanelor din anturajul sau interlop, problemele, litigiile, divergentele, pe care le avea cu diferite persoane, pentru a-si spori in acest mod averea si a se face temut si respectat in Valea Jiului, cu atat mai mult cu cat acesta lucrase si in trecut pentru el, si daduse dovezi de loialitate", se arata in rechizitoriu.

acum 30 luni (16 Feb 2018)

Curtea de Apel Alba Iulia l-a condamnat la opt luni si 13 zile pe Cristian Litera, intr-un dosar in care a fost judecat pentru amenintare si loviri si alte violente, fata de sotia si cumnata sa.

"Mentine dispozitia de deducere a perioadei retinerii, arestarii preventive si a arestului la domiciliu cuprinsa intre 25 august 2016 si 6 mai 2017 si constata ca pedeapsa principala rezultanta a fost executata integral", a informat Curtea de Apel Alba Iulia. In data de 29 iunie 2016, fosta sotie a barbatului a reclamat ca a fost agresata fizic de catre acesta, necesitand aproximativ 15 zile de ingrijiri medicale", informa Inspectoratul de Politie Judetean Hunedoara. Relatia de casnicie dintre acestia a inceput ca o relatie normala, de familie, Cristian Litera dezvoltand un atasament profund fata de cei doi copii ai persoanei vatamate dintr-o casatorie anterioara. In timpul procesului de divort, persoana vatamata a solicitat si obtinut un ordin de protectie fata de inculpat, avand la baza mesaje cu continut amenintator trimise de catre inculpat persoanei vatamate", aratau anchetatorii. Pe acest fond, acesta a sustinut ca a ajuns in punctul de a-i trimite mesaje amenintatoare, care s-au datorat starii de frustrare, de imposibilitate de intelegere a comportamentului pe care fosta sotia l-a adoptat fata de el.

Astfel, potrivit anchetatorilor, in cursul anului 2015, incepand din luna aprilie 2015, Litera i-a trimis fostei sotii urmatoarele mesaje telefonice: "Esti o jegoasa...daca pana joi nu vi sa-mi fac buletinul vin direct acolo unde si am sa-i spun si sefei tale si colegilor tai de servici cine esti cu adevarat... f...-ti aresturile de prin Franta si streaptisurile pe care le-ai facut in Germania...", "am sa te bat de o sa te c... acum chiar ca trebuie sa te feresti de mine...pt ca ti-ai batut joc de mine in ultimul hal...eu nu te iert", "vreau sa intelegi ca nu recunosc rechizitoriul sa ma razbun pe tine...", ,,eu nu te ier... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro