Mesajele de disperare postate pe Facebook de o tanara batuta de iubit au dat roade: barbatul a fost pus sub control judiciar

Mesajele de disperare postate pe Facebook de o tanara batuta de iubit au dat roade: barbatul a fost pus sub control judiciar

El nu poate sa paraseasca localitatea, nu are voie sa se apropie de Alexanra Irina Gavrila sau membrii familiei ei si, de asemenea, nu are voie sa comunice cu ei, pe nicio cale, se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Judecatoria Tulcea. Pe toata perioada valabilitatii Ordinului de Protectie, am sunat la 112 fiind in imposibilitate de a ma apara si am depus plangeri, la Politie si Parchet sub nr. In noaptea de 02.02.2014 in jurul orelor 00.00 cand ma intorceam de la locul de munca fostul concubin Scarlat Cristian m-a agresat fizic.

acum 96 luni (10 Feb 2015)

Ziarul Adevarul v-a prezentat in premiera cazul unei tinere din Tulcea care a cerut ajutor opiniei publice dupa ce a fost batuta in repetate randuri de fostul iubit, fara ca autoritatile sa ia vreo masura in privinta lui.

La scurt timp, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Tulcea au luat, in sfarsit, o masura fata de Alin Cristian Scarlat. Incepand din data de 7 februarie, el a fost pus sub control judiciar pe o durata de 60 de zile. El nu poate sa paraseasca localitatea, nu are voie sa se apropie de Alexanra Irina Gavrila sau membrii familiei ei si, de asemenea, nu are voie sa comunice cu ei, pe nicio cale, se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Judecatoria Tulcea.

Tanarul este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de loviri sau alte violente, amenintari, distrugere si nerespectarea hotarii judecatoresti.

Cosmarul Alexandrei Irina Gavrila, de 28 de ani, a inceput in 2013, atunci cand a decis sa se desparta de prietenul ei.

In ziua in care m-am dus sa-mi iau hainele pentru a le duce la sora mea, el a venit acasa putin mai devreme si m-a batut pentru prima data", povesteste tanara. Si-a scos certificat medico - legal in care scria ca are nevoie de doua - trei zile de ingrijiri medicale.

Si povestea s-a repetat de mai multe ori. A venit la ora 8 dimineata si a lovit-o cu pumnii si picioarele. Noroc cu un coleg care a salvat-o si de aceasta data. "Cand mergeam la politie mi se spunea de fiecare data: se cerceteaza si ca ei si-au facut datoria si ca dosarul meu este la Parchet.

"M-a tras de par, apoi a inceput sa ma loveasca cu pumnii si picioarele"

Ultima data a fost batuta in noaptea de 2 februarie. "Am coborat din masina, am facut doi pasi si nu stiu de unde a aparut in spatele meu. M-a tras de par, eu am cazut si apoi a inceput sa ma loveasca cu pumnii si picioarele in cap. Imediat s-a us la Serviciul de Medic... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro