Mesaje de incurajare de la mii de romani pentru fata violata de sapte bestii din Vaslui: "O tara intreaga lupta pentru tine", "Fii tare si priveste inainte"

Mesaje de incurajare de la mii de romani pentru fata violata de sapte bestii din Vaslui:

"Adevarul" va prezinta cateva dintre mesajele pe care oamenii impresionati de cazul elevei violate le-au lasat pe pagina de Facebook a ziarului si in rubrica Comentarii de pe site-ul adevarul.ro. In timp ce eleva de 18 ani din Vaslui continua sa traiasca cosmarul inceput in noiembrie anul trecut, fiind supusa acum si unei campanii obscene si nedrepte de denigrare pornite in spatiul public de cele sapte bestii si de apropiatii lor din comuna vasluiana Valeni, violatorii sunt se bucura de o libertate permisa intr-un mod absurd de magistrati. Adriana Trebuie sa fii tare si sa nu lasi sa te doboare aceasta tragedie si bestiile acelea cu chip de om ar trebui sa plateasca cu varf si indesat daca justitia de acolo isi face treaba bine si nu ar mai tergiversa deznodamantul si ar da sentinta, mult curaj si multa putere, felicitari si parintilor care te sustin.

acum 61 luni (19 Jul 2015)

"Adevarul" va prezinta cateva dintre mesajele pe care oamenii impresionati de cazul elevei violate le-au lasat pe pagina de Facebook a ziarului si in rubrica Comentarii de pe site-ul adevarul.ro. Incepand de luni, 20 iulie, cotidianul "Adevarul" si site-ul www.adevarul.ro vor lansa o campanie ampla in jurul acestui caz, pe care jurnalistii nostri l-au prezentat in repetate randuri, din noiembrie anul recut, atunci cand s-a petrecut tragedia.

In timp ce eleva de 18 ani din Vaslui continua sa traiasca cosmarul inceput in noiembrie anul trecut, fiind supusa acum si unei campanii obscene si nedrepte de denigrare pornite in spatiul public de cele sapte bestii si de apropiatii lor din comuna vasluiana Valeni, violatorii sunt se bucura de o libertate permisa intr-un mod absurd de magistrati.

Va invitam pe toti cititorii "Adevarul" sa transmiteti-i un mesaj de sustinere tinerei din Vaslui, folosind hashtag-ul ?#?violulecrima?. Daca apropiatii si rudele violatorilor duc acum o campanie de denigrare a victimei, noi trebuie sa-i aratam ca oamenii normali din aceasta tara sunt alaturi de ea si nu tolereaza asemenea fapte revoltatoare.

Va prezentam mai jos alte cateva mesaje ale cititorilor nostri transmise dupa publicarea oribilului caz de la Vaslui:

Lora (numele de scena al cantaretei de muzica pop Laura Petrescu)

Imi doresc in acest moment sa nu-mi fie rusine ca m-am nascut in Vaslui. Imi doresc sa se faca dreptate si imi doresc sa auda aceasta tara ca in Vaslui exista si oameni buni care lupta cu astfel de monstruozitati.

Adriana

Trebuie sa fii tare si sa nu lasi sa te doboare aceasta tragedie si bestiile acelea cu chip de om ar trebui sa plateasca cu varf si indesat daca justitia de acolo isi face treaba bine si nu ar mai tergiversa deznodamantul si ar da sentinta, mult curaj si multa putere, felicitari si parin... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro