Mesaj tulburator pentru cei 7 violatori din Vaslui: "Fapta voastra arunca o pata pe imaginea Bisericii. Ea v-o ierta de pacate, noi nu!"

Mesaj tulburator pentru cei 7 violatori din Vaslui:

"Adevarul" va prezinta alte cateva dintre mesajele pe care oamenii impresionati de cazul elevei violate le-au lasat pe pagina de Facebook a ziarului si in rubrica Comentarii de pe site-ul adevarul.ro. In timp ce eleva de 18 ani din Vaslui continua sa traiasca cosmarul inceput in noiembrie anul trecut, fiind supusa acum si unei campanii de denigrare pornite in spatiul public de cei sapte violatori si de apropiatii lor din comuna vasluiana Valeni, violatorii se bucura de libertate. Cel mai intelept lucru pe care puteati sa-l faceti, daca aveati niste oameni pe post de sfatuitori, nu brute, era sa iesiti public, toti sapte, si sa va cereti iertare de la victima si de la romani si sa spuneti ca veti plati pentru faptele voastre asa cum prevede legea. Petre Mariana: Sa fii puternica, sa mergi cu fruntea sus, sa nu-ti fie rusine de nelegiuirea pe care au facut-o ei, sa nu-i ierti si sa lupti sa fie pedepsiti si sa le ceri daune morale cat sa nu le poata duce.

acum 60 luni (28 Jul 2015)

"Adevarul" va prezinta alte cateva dintre mesajele pe care oamenii impresionati de cazul elevei violate le-au lasat pe pagina de Facebook a ziarului si in rubrica Comentarii de pe site-ul adevarul.ro. Incepand de luni, 20 iulie, cotidianul "Adevarul" si site-ul www.adevarul.ro desfasoara o campanie ampla in jurul acestui caz, pe care jurnalistii nostri l-au prezentat in repetate randuri, din noiembrie anul recut, atunci cand s-a petrecut tragedia.

In timp ce eleva de 18 ani din Vaslui continua sa traiasca cosmarul inceput in noiembrie anul trecut, fiind supusa acum si unei campanii de denigrare pornite in spatiul public de cei sapte violatori si de apropiatii lor din comuna vasluiana Valeni, violatorii se bucura de libertate. Protestele in fata primariei pentru sustinerea voastra nu fac decat sa accentueze imaginea de brute a celor din zona, iar primarul, daca va va sustine, va fi terminat politic, deci nu va mai candida la acea primarie, prin urmare nu veti obtine absolut nimic in acest sens.

Prezenta voastra in mediul virtual nu face decat sa adune mai multe semnaturi pe o petitie, care in mod legal nu are nicio valoare, dar care pune presiune pe justitia corupta, astfel incat, odata facuta curatenie printre cei care v-au sustinut, cei care vor veni vor fi obligati de presiunea societatii civile sa va dea pedepse exemplare. Oricum ar fi, voi singuri v-ati sapat groapa, cu aroganta, sadismul, lipsa de educatie, lipsa de empatie, de moralitate si de omenie de care ati dat dovada.

Veti ajunge la puscarie si veti face ani grei, ani grei de puscarie, care va vor marca vietile asa cum si voi ati marcat viata unei tinere fete. Da, veti fi violati, pentru ca puscariasii nu suporta doua categorii de oameni: violatorii si pedofilii. Iar cei care sunt violatori ca si voi, au si ei nevoi ca si voi. Cand stai cativa ani rupt de lume, de femei, singurul mod in care iti poti descarca tensiunea sexuala... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro