Mesaj sfasietor al iubitului tinerei care a murit in accidentul de la Lugoj: "Inima mea refuza sa mai bata fara tine"

Mesaj sfasietor al iubitului tinerei care a murit in accidentul de la Lugoj:

Cine ma mai enerveaza pe mine, cine ma mai streseaza, cine imi mai spune mie ca ma iubeste si ca nu poate sa stea fara mine? Te rog frumos, suna-ma si spune-mi ca nu e adevarat, spune-mi ca e un cosmar si ca esti bine. Ionut Sirbu, purtatorul de cuvant al Politiei Timis, a spus ca soferul autoturismului nu a adaptat viteza la conditiile de drum.

acum 28 luni (4 Dec 2017)

In masina se aflau cinci tineri care mergeau la Timisoara, la facultate si la munca.

"Ma uit in jurul meu si te vad doar pe tine!"

Ionut, prietenul Denisei, este in stare de soc. Acesta a postat un mesaj sfasietor pe Facebook:

"Nu imi vine sa cred asa ceva... De ce tocmai tu, de ce Dumnezeu a vrut sa te ia asa devreme. Cine ma mai enerveaza pe mine, cine ma mai streseaza, cine imi mai spune mie ca ma iubeste si ca nu poate sa stea fara mine? Numai pot, nu pot sa cred asa ceva! Tu erai tot ce aveam mai drag, tot ce iubeam mai mult pe lumea asta. Refuz sa cred ca nu mai esti printre noi, refuz sa cred ca Dumnezeu te-a vrut acolo sus. Mi-ai lasat un gol in inima pe care nimeni nu-l poate umple, nimeni nu ma va mai iubi asa cum ai facut-o tu! Te iubesc si te voi iubi toata viata mea! Ma uit in jurul meu si te vad doar pe tine! Iti vad zambetul tau frumos care ma facea si pe mine sa zambesc! Refuz sa cred ca numai esti! De ce ai plecat si m-ai lasat singura? Cine ma mai suna pe mine sa imi povesteasca toate tampeniile, cine mai e langa mine acum? De ce m-ai lasat tocmai acum cand stiai ca imi e greu? De ce inima mea, de ce ? Te rog frumos, suna-ma si spune-mi ca nu e adevarat, spune-mi ca e un cosmar si ca esti bine. Te iubesc si nu te voi uita niciodata!", a scris pe Facebook Alexandra Maria. Prietenul Denisei, Iounut, este socat de moartea iubitei sale: , a scris Ionut pe Facebook.

FOTO: Lugoj Online Nu a adaptat viteza la conditiile de drum Accidentul a avut loc pe un carosabil umed, pentru ca se inregistra lapovita. Ionut Sirbu, purtatorul de cuvant al Politiei Timis, a spus ca soferul autoturismului nu a adaptat viteza la conditiile de drum. Ca urmare a impactului, se banuieste ca masina se deplasa cu viteza mare ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro