Mesaj emotionant al Andreei Marin, despre pierderea mamei sale: "E nevoie de durere profunda, pentru a face schimbari radicale"

Mesaj emotionant al Andreei Marin, despre pierderea mamei sale:

Vedeta de televiziune, care si-a pierdut mama pe cand avea doar noua ani, a povestit cum a trecut peste durere Andreea Marin se numara printre vedetele care au impartasit din experienta lor trista, legata de pierderea mamei, in cartea Giuliei Nahmany, "Merg mai departe - mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita".

acum 53 luni (11 May 2016)

Vedeta de televiziune, care si-a pierdut mama pe cand avea doar noua ani, a povestit cum a trecut peste durere

Andreea Marin se numara printre vedetele care au impartasit din experienta lor trista, legata de pierderea mamei, in cartea Giuliei Nahmany, "Merg mai departe - mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita". Vedeta de televiziune, care si-a pierdut mama pe cand avea doar noua ani, empatizeaza cu suferinta prin care a trecut Giulia Nahmany in urma cu doi ani, atunci cand cea care i-a dat viata a pierdut lupta cu cancerul.

"Cu mai bine de un sfert de secol in urma, mama mea devenea ingerul meu pazitor, pentru totdeauna. E nevoie, din pacate, de cele mai multe ori, de durere profunda, pentru a vedea viata cu alti ochi si pentru a face schimbari radicale pentru noi insine. Si de aceea, poate, cartea Giuliei si schimbarea pe care o scoate la lumina, avand aceleasi radacini ca si povestea mea, au un ecou puternic in inima si-n mintea mea", a scris Andreea Marin in prefata cartii.

+Sechestrata timp de 25 de ani pentru ca A IUBIT un barbat detestat de mama sa. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro