Mesaj al capitanului echipei PAOK pentru FIFA si UEFA: Dumneavoastra ne respectati pe mine si pe colegii mei?

Mesaj al capitanului echipei PAOK pentru FIFA si UEFA: Dumneavoastra ne respectati pe mine si pe colegii mei?

Patronul echipei PAOK, Ivan Savvidis, care a intrat pe teren inarmat, a fost interzis pe stadioane timp de trei ani si amendat cu 100.000 de euro. Am incercat sa previn decizia de a se parasi terenul inainte de finalul fiecarui joc, indiferent de cat de mare era greseala arbitrului.

acum 30 luni (30 Mar 2018)

Patronul echipei PAOK, Ivan Savvidis, care a intrat pe teren inarmat, a fost interzis pe stadioane timp de trei ani si amendat cu 100.000 de euro. Directorul sportiv Lubos Michel a fost interzis pe stadioane 90 de zile si amendat cu 15.000 de eruo.

In plus, formatia din Salonic va disputa trei meciuri pe teren propiu fara spectatori si va trebui sa achite o penalitate de 63.000 de euro.

Dupa aceste sanctiuni, care pot fi atacate cu apel, PAOK ramane cu 49 de puncte, cu cinci etape pana al finalul sezonului si iese din lupta pentru tilu.

Echipa pregatita de Lucescu este pe locul 3, dupa AEK, 57 de puncte si Olympiacos Pireu, 50 de puncte.

"Dragi domni de la FIFA si UEFA,

Sunt fotbalist la PAOK, capitanul echipei, campion european cu nationala Portugaliei. Dar i-ati permis unui antrenor sa se prefaca accidentat si sa fure un meci pe care nu l-a jucat! Am incercat sa nu joc murdar impotriva adversarilor mei, dar le-ati permis sa aleaga daca se tem sau nu, daca vor sa continue sau nu in functie de scor. Am incercat sa previn decizia de a se parasi terenul inainte de finalul fiecarui joc, indiferent de cat de mare era greseala arbitrului. Va rog, daca raspunsul este da, nu priviti imaginile, vedeti faptele!", este mesajul portughezului Vieirinha, postat de PAOK pe Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro