Mersul trenurilor. Cele mai importante schimbari din 2015

Mersul trenurilor. Cele mai importante schimbari din 2015

Pe de alta parte, vor continua lucrarile de reabilitare a tronsonului feroviar Sighisoara - Curtici pe coridorul IV PANEUROPEAN, demers care va avea efect direct in diminuarea capacitatii de circulatie (pana la 50% pe zonele cu lucrari) si posibile intarzieri accidentale, mai spun reprezentantii CFR, despre mersul trenurilor.

acum 101 luni (6 Jan 2015)

O schimbare in ceea ce priveste mersul trenurilor ar fi aceea ca unele garnituri InterRegio, cu plecari din Cluj, Craiova, Pitesti si alte orase, au fost transformate in trenuri Regio, cu opriri in mai multe statii de pe traseu. Aceasta oferta cuprinsa in mersul trenurilor aduce o reducere de 25% a pretului biletelor pana pe data de 28 februarie.

Reducerea se va acorda la trenurile care vor circula de luni pana joi, la clasa a II-a, pe trenurile InterRegio, care au ca punct de plecare sau destinatie una din statiile feroviare de pe ruta Sinaia-Brasov, gara Vatra Dornei Bai si gara Petrosani. Garnituri zilnice catre capitale europene

De anul acesta, pasagerii vor putea calatori zilnic cu trenuri directe din Bucuresti Nord catre Viena (39 de euro biletul), Budapesta (29 de euro) si Sofia. De asemenea, oferta de transport international cuprinsa in mersul trenurilor are si garnituri directe zilnice catre Budapesta din Timisoara, Brasov, Targu Mures si Cluj.

In anul 2015 trenurile de pe ruta Bucuresti Nord - Constanta vor avea in continuare durate de parcurs reduse, de aproximativ 2 ore.

Pe de alta parte, vor continua lucrarile de reabilitare a tronsonului feroviar Sighisoara - Curtici pe coridorul IV PANEUROPEAN, demers care va avea efect direct in diminuarea capacitatii de circulatie (pana la 50% pe zonele cu lucrari) si posibile intarzieri accidentale, mai spun reprezentantii CFR, despre mersul trenurilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro