Merita mai mult? Fetele din nationala de handbal au fost anuntate care este recompensa pentru calificarea la Rio

Merita mai mult? Fetele din nationala de handbal au fost anuntate care este recompensa pentru calificarea la Rio

"Salutam cu mare satisfactie calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio a echipei feminine de handbal, o mare speranta a Romaniei la o medalie, de ce nu, chiar la titlul olimpic.

acum 98 luni (22 Mar 2016)

Romania a castigat turneul preolimpic de la Aarhus, din Danemarca, dupa o evolutie entuziasmanta in fata echipei tarii gazda, pe care a invins-o cu 32-25, o alta victorie in fata Uruguayului si un egal cu Muntenegru.

Romania va participa pentru a patra oara la Jocurile Olimpice, dupa ce a fost prezenta la editiile din 1976, 2000 si 2008, iar pentru Olimpiada de la Rio fetele noastre si-a propus sa obtina o medalie, desi valoarea le-ar da dreptul sa spere chiar la titlul suprem.

Pentru calificarea la Rio, jucatoarele lui Thomas Ryde vor primi cate 3.000 de euro net, recompensele pentru obiectivul care va fi fixat la Olimpiada urmand a fi stabilit ulterior.

Banii vin de la COSR si nu de la Federatia Romana de handbal. "Salutam cu mare satisfactie calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio a echipei feminine de handbal, o mare speranta a Romaniei la o medalie, de ce nu, chiar la titlul olimpic. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro