"Mergeti sa alaptati la toaleta". Invitatia facuta unor cliente de angajatii unui hotel de lux din Cluj care a declansat "razboiul"

Suntem extrem de onorati de toti clientii care ne calca pragul hotelului, ii asiguram de intregul nostru respect si le multumim pentru respectul pe care la randul lor acestia il arata fata de intreaga echipa Ramada Cluj precum si fata de toti ceilalti clienti ai acestui hotel. Mentionam faptul ca, asa cum le pretindem angajatilor nostri sa respecte standardele lantului hotelier din care facem parte, si sa ofere clientilor servicii de cea mai buna calitate, suntem la fel de fermi in a solicita clientilor nostri o atitudine corecta fata de noi, si nu vom ezita sa ne aparam drepturile, inclusiv pe cale legala, in cazul in care vom considera ca se impune acest lucru, fata de propagarea unor informatii false."

acum 55 luni (5 Jul 2016)

Pentru ca eu si o alta mamica, invitate la o nunta ce avea loc acolo, am indraznit sa alaptam, am avut parte de urmatorul raspuns din partea a 2 angajati: > Cand am inceput sa ripostam am fost amenintati cu security". Aceasta este postarea unei mame din Cluj pe grupul de pe Facebook "Alapteaza", care are peste 12.000 de membri, care a pornit "razboiul" internautilor impotriva hotelului. Cum distrugi imaginea unui hotel Postarea a avut peste 600 de comentarii si multi dintre membrii grupului au postat comentarii pe pagina de Facebook a hotelului. Ratingul dat de clienti hotelului pe Facebook a scazut rapid de la 5 stele la o stea. "Personal am fost la hotel si a fost ok...dar sa aflu ca trimiteti la toaleta o mama care isi alapteaza copilul mi se pare dezgustator. Am alaptat in hoteluri, parcuri, mall-uri si multe alte locuri publice, din tara si din strainatate fara sa fiu trimisa la toaleta. Mamele trebuie incurajate sa alapteze....daca sunteti atat de jigniti de un san din care se hraneste un bebelus, alocati o camera special pt asta. Serios acum,ce creier de gaina sa ai sa trimiti un bebelus sa manance in toaleta? Cum sa fii atat de nesimtit sa vorbesti asa cu o mama ce are puiul la san?Sper ca sotiile voastre vor primi mai mult respect in asemenea situatii,ori tot in wc va trimiteti si copiii vostri sa manance?". Asa cum ei fumeaza in fata hotelul zis trec clienti (asta nu-i mai dernajeaza???) sau cum beau o cafea la Receptie asa si un bebelus are nevoie sa isi ia portia de papica ! Raspunsul Hotelului Ramanda Replica administratiei hotelului vine tot pe Facebook: "Cu titlu general mentionam faptul ca suntem intotdeauna bucurosi de oaspeti, indiferent de varsta acestora. Ne bucuram ori de cate ori avem printre noi copii si chiar incurajam prezenta acestora la Ramada Cluj, prin facilitatile speciale pe care le oferim: cazare gratuita pana la 10 ani, acces la SPA, fara niciun cost, pentru copiii pana la 5 ani, meniuri speciale in restaurante si mici surprize pent... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro