Mercedes AMG GT: Cum arata succesorul modelului Mercedes SLS AMG

Mercedes AMG GT: Cum arata succesorul modelului Mercedes SLS AMG

Supercarul care inlocuieste viitorul clasic SLS AMG este oferit in doua versiuni de motorizare, ambele bazate pe un V8 twin-turbo de 3.982 centimetri cubi, dezvoltat de la zero de divizia AMG.

acum 61 luni (10 Sep 2014)

Mercedes-Benz a prezentat succesorul lui SLS AMG, sub forma lui AMG GT. Acesta are o silueta care aminteste de predecesorul sau fara sa-l copieze si se mandreste cu o structura realizata integral din aluminiu pentru a avea o masa totala cat mai redusa.

Odata cu acest model, divizia AMG marcheaza primul automobil pe care il proiecteaza care sa nu poarte si particula "Benz" din numele marcii germane, fiind denumit simplu "Mercedes AMG GT". In ciuda acestei schimbari, AMG GT nu este primul, ci al doilea model independent proiectat de divizia AMG si vandut apoi prin puncte selecte ale retelei internationale Mercedes-Benz.

Supercarul care inlocuieste viitorul clasic SLS AMG este oferit in doua versiuni de motorizare, ambele bazate pe un V8 twin-turbo de 3.982 centimetri cubi, dezvoltat de la zero de divizia AMG. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro