Membrul ISIS din spatele AFACERII PETROLIERE de un milion de dolari pe zi. Fortele speciale americane au obtinut DOCUMENTE IMPORTANTE despre operatiunea CONTABILULUI JIHADIST

Membrul ISIS din spatele AFACERII PETROLIERE de un milion de dolari pe zi. Fortele speciale americane au obtinut DOCUMENTE IMPORTANTE despre operatiunea CONTABILULUI JIHADIST

Documentele obtinute de coalitia condusa de SUA in urma unui raid aerian din Siria dezvaluie detalii despre modalitatea in care gruparea terorista Stat Islamic conduce operatiunea petroliera de un milion de euro pe zi. Documentele citate de Daily Mail arata ca veniturile totale din resurse naturale detinute de ISIS in sase luni se ridica la 289.5 milioane de dolari, din care 72% au provenit doar din operatiunile conduse de Abu Sayyaf din Deir Eyyour si in provinciile al-Hasakah din nord-estul Siriei.

acum 65 luni (25 Apr 2016)

Documentele obtinute de coalitia condusa de SUA in urma unui raid aerian din Siria dezvaluie detalii despre modalitatea in care gruparea terorista Stat Islamic conduce operatiunea petroliera de un milion de euro pe zi. In timpul raidului efectuat in luna mai a anului trecut a fost ucis si Abu Sayyaf, directorul executiv al companiei petroliere, detinuta de ISIS.

Documentele citate de Daily Mail arata ca veniturile totale din resurse naturale detinute de ISIS in sase luni se ridica la 289.5 milioane de dolari, din care 72% au provenit doar din operatiunile conduse de Abu Sayyaf din Deir Eyyour si in provinciile al-Hasakah din nord-estul Siriei.

Abu Sayyaf, un tunisian cu domiciliul in Deir Ezzour, era cunoscut ca fiind un sef de temut, care ameninta angajatii ca ii va muta pe sondele petroliere din Irak, unde sefii erau si mai violenti, a declarat un fost muncitor pentru the Journal. O mare parte din petrolul detinut de ISIS era cumparat de sirieni.

"Regimul lui Basher al-Assad si ISIS incearca sa se atace reciproc si s-au angajat in comert de milioane si milioane de dolari", declara in luna decembrie un secretar pentru Terorism si Informatii Financiare din Departamentul de Trezorerie.

Chiar si dupa distrugerea a 30% din infrastrcutra petroliera detinuta de ISIS in urma raidruilor aeriene americane, grupul terorist castiga aproape un million de dolari pe zi din vanzarea de petrol. Citeste si:

+URAGANUL DE FOC a ucis 25.000 de BESTII JIHADISTE. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro