Membru Backstreet Boys, acuzat de viol: "I-am spus ca sunt virgina si ca ma pastrez pentru viitorul meu sot"

Membru Backstreet Boys, acuzat de viol:

Melissa Schuman (33 de ani) dezvaluie, intr-un articol pe blogul personal, ca avea 18 ani cand a fost violata de cantaretul Nick Carter (37 de ani). Nick Carter a lansat in ultimii doi ani trei albume solo FOTO Getty Images Melissa sustine ca au baut cate un shot si au jucat cateva jocuri video inainte ca artistul, in varsta de 22 de ani la momentul respectiv, sa o roage sa-l insoteasca in biroul sau pentru a asculta o piesa la care lucra. Schuman povesteste, in schimb, ca i-a relatat primului sau manager cele intamplate, insa acesta i-a spus ca astfel de acuzatii i-ar afecta ei cariera, pentru ca artistul din Backstreet Boy are una dintre cele mai puternice echipe de avocati si va intoarce totul impotriva ei.

acum 35 luni (22 Nov 2017)

Melissa Schuman (33 de ani) dezvaluie, intr-un articol pe blogul personal, ca avea 18 ani cand a fost violata de cantaretul Nick Carter (37 de ani). Prima conversatie cu membrul trupei Backstreet Boys a avut-o prin telefon, in timp ce tanara filma pentru videoclipul piesei remix "This Is Me", alaturi de formatia ei, Dream, fondata de rapperul P.

Nick Carter a lansat in ultimii doi ani trei albume solo FOTO Getty Images Melissa sustine ca au baut cate un shot si au jucat cateva jocuri video inainte ca artistul, in varsta de 22 de ani la momentul respectiv, sa o roage sa-l insoteasca in biroul sau pentru a asculta o piesa la care lucra. In momentul in care mi-a luat mana si a pus-o pe penisul lui, m-am gandit ca singura cale de scapare este sa-l las sa termine cat mai repede ceea ce incepuse", a declarat tanara.

Melissa Schuman FOTO Getty Images Nick Carter a aruncat-o apoi in pat si a violat-o, in ciuda nenumaratelor sale refuzuri, sustine Schuman: "I-am spus ca sunt virgina si ca nu vreau sa fac sex. I-am spus ca ma pastrez pentru viitorul meu sot, i-am spus asta de nenumarate ori". Dupa viol, povesteste Melissa, Carter a sunat-o in repetate randuri timp de cateva saptamani, dar nu i-a raspuns niciodata: "Pana la urma, mi-a lasat un mesaj injurios si indecent, dupa care nu m-a mai sunat". "Am crezut ca s-a terminat in acel moment, ca nu va mai trebui sa-l mai vad sau sa-l aud vreodata. Mellisa Schuman (stanga), alaturi de colegele sale de trupa FOTO instyle.com Mai tarziu a aflat ca managerul ei si Carter, casatorit intre timp cu Lauren Kitt, erau "cei mai buni prieteni". Schuman povesteste, in schimb, ca i-a relatat primului sau manager cele intamplate, insa acesta i-a spus ca astfel de acuzatii i-ar afecta ei cariera, pentru ca artistul din Backstreet Boy are una dintre cele mai puternice echipe de avocati si va intoarce totul impotriva ei. "Mi-am pierdut rapid interesul de a mai continua cu cariera de cantareata" "Eram deprimata, obosita si traumati... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro