Membri ai trupei Soundgarden, Brad Pitt si Christian Bale au participat la inmormantarea lui Chris Cornell

Un ultim ramas bun din partea apropiatilor Alaturi de vaduva liderului formatiilor Soundgarden si Audioslave, la Holywood Forever Cemetery, s-au aflat Dave Grohl, fost membru al grupului Nirvana si lider al formatiei Foo Fighters, James Hetfield si Lars Ulrich, membri ai trupei Metallica, Dave Navaro, chitaristul Jane's Addiction, Joe Walsh, chitaristul trupei Eagles, Jerry Cantrell de la Alice in Chains, dar si actorii Josh Brolin si Jeremy Renner.

acum 70 luni (27 May 2017)

Un ultim ramas bun din partea apropiatilor

Alaturi de vaduva liderului formatiilor Soundgarden si Audioslave, la Holywood Forever Cemetery, s-au aflat Dave Grohl, fost membru al grupului Nirvana si lider al formatiei Foo Fighters, James Hetfield si Lars Ulrich, membri ai trupei Metallica, Dave Navaro, chitaristul Jane's Addiction, Joe Walsh, chitaristul trupei Eagles, Jerry Cantrell de la Alice in Chains, dar si actorii Josh Brolin si Jeremy Renner.

Tom Morello, coleg de trupa al lui Cornell in Audioslave, a fost unul dintre cei care au tinut discursuri la ceremonie. Misterul sinuciderii lui Cornell

Chris Cornell, solistul trupelor Soundgarden si Audioslave, a murit pe 18 mai, la varsta de 52 de ani. Artistul american a fost descoperit decedat in camera lui de hotel din Detroit, in primele ore ale noptii din 18 mai, la putin timp dupa ce a sustinut un concert cu trupa Soundgarden in Detroit.

Chris Cornell a sustinut un concert alaturi de trupa Soundgarden la Fox Theatre din Detroit, miercuri seara, iar ultimul cantec interpretat in acel show a fost cover dupa o piesa ale carei versuri vorbesc despre moarte, "In My Time of Dyin'", preluata din repertoriul grupului Led Zeppelin.

Cariera artistului

Christopher John Boyle, nascut pe 20 iulie 1964, a devenit cunoscut sub numele de Chris Cornell in anii 1980, fiind unul dintre personajele principale ale scenei grunge. Alaturi de muzicieni care aveau sa formeze Pearl Jam, Chris Cornell a creat proiectul Temple of the Dog, tribut adus lui Andrew Wood, unul dintre pionierii genului grunge, iar albumul omonim a fost lansat in 1991.

Cariera sa solo a insemnat cinci albume de studio - "Euphoria Morning" (1999), "Carry On" (2007), "Scream" (2009), "Songbook" (2011) si "Higher Truth" (2015).

Chris Cornell a primit o nominalizare la Globurile de Aur pentru piesa "The Keeper", care... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro